• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: to jsem nechtěla vědět!

AMAZONKAAA: anebo má děti, který dvakrát týdně buzeruje, ať utřou prach a nejsou líný to dělat pořádně (že jo mami.)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Svatební kytice, kterou si každá správná nevěsta vystaví do prostoru, kam budou posléze přibývat samolepky s daty narození dětí? :o)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ono to neni uplne interier, ale uaaaa!!
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KOCHANSKA_CH: Ja myslim, ze uz to tady bylo, ale kdyz jsem na to narazila dneska na novinkach, tak jsem si vzpomnela na hlasku ze Zoufalych manzelek: "Ze vsech gayu na svete, musime natrefit zrovna na dva bez vkusu."
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    V mém okolí mají gayové vytříbený vkus a krásné interiéry, proto mě překvapuje, že můžou spáchat i něco takového. :-)
    Panelový byt, který dýchá krásou levandulových polí a slunce  – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...dy/409919-panelovy-byt-ktery-dycha-krasou-levandulovych-poli-a-slunce.html
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Je libo drzacek na bryle?

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SULTHAN: ... proto ananasy jako znak pohostinnosti používaj v USA - jsem si samozřejmě představila Hurony na ananasových polích.
    Ale co, lidi vymysleli horší trápení logiky a ananasovou sádru, ééé, sádrový ananas bych dom nechtěla tak ani tak.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    GENTIANA: Ti jihoamericti.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DXTR: By mě zajímalo, kteří Nejtiv Emerikáni pěstovali ananasy. A jestli si náhodou ty vzory na damašku nepletou s akantem a jiným bodláčím :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Mě ty samolepky nijak neurážejí, nepřijde mi to s nimi ani přeplácané. Vzorek závěsů se mi, přiznám se, líbí, jen ta délka je taková divná. A fotky za mě nejsou žádné peklo. Já osobně bych odstranila tu poličku a lampu (a klávesy, protože na ně neumím hrát). Ale pekelný mi ten pokoj prostě nepřijde.
    MALATI
    MALATI --- ---
    MAR_TINA: Krásný parkety.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS:
    samolepky - na co zelený a fialový čáry u země?
    polička na zaprášenou ptákovinu, bez kontextu s čímkoli
    závěsy - jednak ten vzorek zatěžuje prostor a hlavně jsou do 2/3 délky záclon
    černá ikea konzole na záclony - zbytečnu zatěžuje lehký vzdušný prostor
    nástěnka z fotek jak ve skautu .... není to hrůza, ale vybrat tři dobrý, zvětšit a zapaspartovat by bylo hezčí
    a ta lampa

skoro to vypadá, že pěkný je to, co v bytě bylo před nima, a co si přinesli a koupili, je hrůza
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    MAR_TINA: Ty debilni nalepky ten interier poradne kurvej. V tomto poctu mi to pripada i dost infantilni...
    KATIA
    KATIA --- ---
    MAR_TINA: ty samolepky všude, brrr. základ fakt peknej...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Zrovna na téhle fotce se mi nelíbí asi jen ta lampa. To na té poličce vypadá skoro na nějakou sušenou kytici.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    MAR_TINA: Skoro nic tam nemaj a přitom to je přeplácaný.
    CNV
    CNV --- ---
    "Posuvné látkové panely"
    Kdysi si nějakej debil nemohl vzpomenout na slovo "textilní", a tak řekl "látkové", a my už se toho strašnýho slova nikdy nezbavíme.
    Místo hadrových panenek máme látkové panenky, místo textilních kabelek látkové kabelky, místo plátěných bot látkové boty, a taky látkové kapesníky, látkové plínky, látkové pytlíky do vysavačů a látkové plakáty.

Pardon, ale už jsem musela. Já to slovo tak nenávidím.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Naprosto krásný velký byt v čináku, v základu i dobře zařízený, zcela dokurvili kupou doplňků z ikea, kika a xxxlutz. To radši ananasy. Vlastně jo, vyházet jim úplně všechny doplňky a koupit tucet ananasů by nebylo špatný.
    Byt si zařídili s pomocí doplňků, které si sami levně vyrobili - iDNES.cz
    http://bydleni.idnes.cz/...ze-na-navsteve-fdk-/dum_osobnosti.aspx?c=A160718_111625_dum_osobnosti_rez

Můžete mi někdo říci, co je to za předmět na bílé osamělé poličce vlevo?

DXTR
    DXTR --- ---
    MAR_TINA: Zas tak nova ne, ananas je uz po staleti znakem pohostinnosti, napr. v USA je casto k videni v hotelech.

[...] the Native Americans would place a pineapple outside their hut if they were receiving visitors. Even today, in many hotels and inns, you will see a pineapple carved on a sign outside the establishments. A carved pineapple or a facsimile of one can be found carved in head-boards, on bed posters, or armoires. In dining rooms, pineapples can be found on the backs of chairs, on wallpaper, cupboard doors, and woven dining linen. Casts in the shape of pineapples were used as hot plates or on the end of silverware, all to impress upon their guests that they were welcomed.

Zdroj: http://chefsblade.monster.com/news/articles/884-the-story-of-the-pineapple-a-symbol-of-hospitality & Google ;))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ANDR3_I: ja cekala kdo je bude chtit... Londyn.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam