• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    tady jsou nějaký je pár takovejch, co by se mi i líbily, ale přijde mi že to funguje líp s černobílejma fotkama, a nebo to musí být záměrně focená série portrétů v podobném barevném ladění.

Gallery and Photo Wall Inspiration Ideas
    http://www.theidearoom.net/2015/07/photo-wall-ideas-inspiration.html
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    AMAZONKAAA: Tohle mi pripada jako celkem dobrej napad.. http://madeupstyle.blogspot.cz/2016/02/diy-gold-wire-memo-board-how-to.html ..fotky si tam pripnes klipama/kolickama/sponkama a muzes je podle nalady menit, jak se ti zachce.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AMAZONKAAA: cokoliv domalovávanýho bude strašný kýč. Tečka. Pokud to jsou dobrý fotky, tak fungujou samy o sobě. Nepotřebuješ k tomu něco domalovávat.

Pokud to jsou běžné rodinné cvaky, či podle jednoho kopyta dělané portrétní fotky, které nefungují samy o sobě, tak je dej do malých stojacích rámečků a někde na nějaké volnější ploše je nech stát a necpi je na zeď.

Ale koukám, že internet umí najít spoustu pekla i s jednoduchými rámečky.

HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    AMAZONKAAA: a co třeba natáhnout lanko a fotky na něj připnout?
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    NEJVICLEF: Já bych do právě chtěla pojmout jako domácí tvorbu... Ne až tak rámečky, jako podklad, kterej k tomu chci udělat. Místo stromu mě napadla notová stupnice, Ale zas nechci ty fotky v lajně. Ten strom s větvema je na to svým způsobem ideální, ale má to každej a kolikrát už je to fakt kýč, tak jsem myslela, když tu každej všechno utře, že třeba někdo hodí lepší nápad...
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    AMAZONKAAA: pac nemam bilou zed v loznici, tak jsem si koupila v Ikea
    . Normalne ramuju kazdou fotku zvlast, ale byl to pro set z jedny dovoleny a byla jsem proste lina to resit.
    V Hornbachu se da sehnat vic ramu a barevnych, nebo si nech nejake udelat na zakazku podle velikosti fotek. Povesit to pak muzes podobne ...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AMAZONKAAA:
    - vybrat opravdu zásadní a dobré fotky
    - zredukovat je na desetinu
    - co zbyde hezky zarámovat (proboha ne kliprámy) a pověsit na jednu zeď
    - za rok půlku sundat a jednu fotku přidat
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    AMAZONKAAA: skoro všechny slušný fotky se dávaj do jednoduchejch rámečků s černým fotopapírem po okraji. Není důvod znovuobjevovat Ameriku, kor když 99% objevů dopadá tragicky.

AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    OMNIHASH: No to je rada nad zlato :D
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    CNV: při letmém pohledu jsem si říkala, vida hezky namořené dřevo, to muselo dát někomu práce a pak to takhle zprznil a potom se podívám pořádně!!!!!
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Hele, dámy, máte nějakej vkusnej nápad na alternativu k takovýmu tomu fotko stromu? Popravdě, já jsem vždycky chtěla mít vystavený fotky s kamarádama, rodinou, s mužem, z akcí a podobně, ale nevim, jak to zapasovat do bytu, aby to nevypadalo právě takhle hloupě. Když jsem bydlela sama, měla jsem to jen tak naplácaný na zdi, ale v "dospěláckým" bytě už bych tomu chtěla dát nějakou fazónu a přitom, aby to nevypadalo takhle hrozně lacině. Nechci nálepky, až budem malovat, tak bych si právě ráda něco vytvořila, ale zas nechci bejt nechutně kreativní a mít doma trapárnu. Jak byste to vyřešili tak, abyste ze svýho domova neudělali nevkusnej houmsvíthoum?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ZUZKAOU: cikrávo...ty ceny! Pojďme už rozjet ten byznys ... budeme tisknout pitomoučké plakátky, po večerech to strkat do rámečku a pak už jen v drahé restauraci rozdělovat kořist ;)
    CNV
    CNV --- ---
    Wow. Just wow.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Sladký domov! Našli jsme doplňky, které vám připomenou domácí štěstí - ProŽeny.cz
    http://www.prozeny.cz/...ek/44964-sladky-domov-nasli-jsme-doplnky-ktere-vam-pripomenou-domaci-stesti

Je tam všechno!
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    SEBIEN: pověšeno na rohliku ve tvaru... ehm..
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    výloha pekařství?

LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    BALAENA: Domacci mazlicci. S uklidem to souvisi tak, ze nepoustej chlupy jako kocky :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Videla som debatu zpred mesiaca. Krakow.

CNV
    CNV --- ---
    Jeannette Marshall was only one of a large army of women who were creating various effects in the home. She herself did more than many: painting chairs and mantelpieces as well as embroidering and creating "effects". Much of what she did would be classed as "fancy-work". Women who "made" their homes, who created the ideal domestic space, were supposed to spend their time looking after the men, ensuring that their material needs were filled.
    ...
    The objects that were made, both for their own homes and to be sold at church bazaars, moved from useful, through to things to put useful things in, to just plain bizzare.
    Many items recommended by ladies' journals smacked of desperation: a guitar made from cardboard and silk scraps; a Turkish slipper made from a "couple of old visiting cards" and more silk scraps; a penwiper shaped like a hand with the motto "No Hands should be Idle" embroidered on it in beading, which rendered it incapable of wiping pens; and a wheelbarrow of card, ribbon and gold paper.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam