• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: co je to za zalený stroj mezi postelí a oknem? A proč je tam dřevo? A z čeho je "obraz" nad postelí? Může se někdo doživotně zaseknout v hodině dílen na ZŠ?
    To je hrůza.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NELLAS: ja jsem ho podedil po babicce ktera ho mela co si pamatuju a ted je nachalupe:) Takze mozna je to sentiment... ale je fakt super :)

a jinak souhlas.. ja sice mam rad jednoduchy, nepreplacany prostory ale thle je trochu zlo...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAWERICK: Mě z těch fotek bolí palce u nohou. Protože jak tak na to koukám, okopávala bych si je tak dvacetkrát denně na různých místech. Ale jo, ta křesla vypadají zajímavě.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NELLAS: ale ty kresla jsou super :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A tohle tady už bylo? Tak nepraktický byt jsem asi ještě neviděla.
    Jana Želivského, Žižkov - Praha 3 | Prodej, Byt 2 + kk, 49 m2
    http://www.svoboda-williams.com/prodej/byty/detail/23583-jana-zelivskeho

MEANDER
    MEANDER --- ---
    MAR_TINA: Nevím, kolik mu je, ale můj ex měl zrovna takhle šedivé vlasy ve dvaatřiceti.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: Zajimavy. Abych se priznal, vubec nechapu co se tim snazi rict, navic mam dojem ze si sam protireci. Ten zpusob nahlizeni na "dobry design" jako na neco "co se nerozbije" mi taky prijde mirne receno exotickej, z myho pohledu jde vzdycky o kompromis mezi nekolika kriteriema a to "ze se to nerozbije" je jenom jedno z nich - samo o sobe zarukou dobryho designu neni. A ta zminovana konkurence mezi architektem a designerem, to nechapu uz vubec. Me naopak prijde ze designer a architekt je v tom nejlepsim pripade jedno a to samy, nebo se to alespon v pomerne velkym pruniku prolina. Oba maji (nebo by meli mit) podobnej zpusob uvazovani. A taky me mate ze z tech fotek bych bez popisky nikdy nepoznal, ze se jedna o obydli nekoho, kdo se o jednu z tech disciplin zajima.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    AIJA: ty hadry vsude, to je, podle me, ten uklid ve stylu "ktery znaji jen zeny a gejove...haza shazam" - Fran, Black books
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: myslím, že o dost jinak. A že nefunkčnosti designu - nábytku si všimneš dost rychle, když si na tu jejich divnou pohovku sedneš. Ostatní věci podobně.

Když jsme u toho "designu" - mám silný dojem, že A. Gebrian má ty vlasy na šedo odbarvené, nikoli přírodní.

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: pusobi to trochu jako studentska wg
    AIJA
    AIJA --- ---
    NEI:
    Dost hrozný:-) Nejlepší je ten pomačkanej ubrus a ostatní bílý lajntuchy...A vůbec je to spíš fakt skladiště, spousta zbytečností a chaos.
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    MAR_TINA: co uklidit, ale žít! ten od pohledu nepohodlný gauč, ten bordel na stole a vlastně všude, ta vratká klec, ta ložnice, co vypadá jako skladiště.. Vypadá to jako by se tam nastěhovali před týdnem a ještě nestihli vše uložit.
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    NEI: Gebriana mam celkem rada, ale tohle je fakt des.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: asi začínám být docela usedlá slepice, ale napadá mě, jak v těhle skrumáží věcí dokáží lidi uklidit.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NEI: dobry humus...
    A ta kola jako dekorace domacnosti, to me vzdycky pobavi.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    FAITH: Jestli zije na Zelandu my samozrejme nevime....
    FAITH
    FAITH --- ---
    AZA_: Doprava k Meankitty by stala asi hromadu penazi.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    MEANKITTY11: koukni na aukro, bazoš... zrovna jsem taky koukala po lustru, jiným teda, ale zahlídla jsem tam téměř stejnej, jen bíložlutej.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEANKITTY11: ja je potkavala pravidelne na bazosi, nemuze to byt zas takovy problem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam