• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Vanoce, rikate? Je cas na vyzdobu bytu

mam pocit ze i v te televizi se toho hrozi.
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    ... jeden si tak hleda nejake info o akvariich a vyskoci na nej tohle o..O

Toilet Aquarium
    http://www.toxel.com/tech/2013/03/06/toilet-aquarium/

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Ale tohle teda není ukázka pekla, to jen k tomu tématu obrazový maglajz na zdi. Mají tam i zarámovanou kramli :D protože co s ní jinýho ;)

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAR_TINA: jj, kamarádka takhle pokrývá postupně celou stěnu schodistě, má tam i různé bizarnosti a vypadá to pěkně...už jsem o tom tady myslím mluvila i jsem snad udělala fotku.mmnt
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SEDELAVLOKALE: mimochodem, máme přebytečné obrazy (jak šel čas, zbyly, takže hrůzy) navěšené na dvou malých zdech v dílně-skladu, jak se vešly. Vypadá to skvěle, nejhezčí část našeho domu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAIRRA: mám takové životní povšimnutí. Je dobré mít uklizeno, jakože hodně uklizeno. Pak vypadá dobře skoro cokoli. A když to nevypadá dobře za uklizena, je to velké peklo. Naopak, za provozního bordelu vypadá blbě i Loosova vila.

(Jak toho dosáhnout jsem ještě nezjistila.)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    AMAZONKAAA: mě hned napadlo, že je to zajímavý společný prostor v nějakém hostelu ... že je to normální byt bych se asi nedovtípila :D Je to jako normální byt jo? Nebo ještě nějaké AirBnB by mě napadlo.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ETERNITY: Já bych nechtěla háčkované podtácky tak nějak obecně, ale jako nápad se mi to líbí.
    No, a vzhledem k tomu, že mi Kocúr pravidelně máčí špičku ocasu v kafi, zapadlo by to do lajfstajlu.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MOUNTBATTEN: Prave ze mam tohoto vyhledu docela dost na to, nez bych si to jeste porizovala v hackovanem provedeni:) Uplne vidim, jak by "byl nadseny" tvuj muz...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    sauronovo oko ironicky oceni kazdy otrok Jejiho Kocicenstva. Za mne dobry (az na to,ze nesnasim hackovany podtacky); to bych poridila memu muzi, ktereho kocka kazdy rano vita Sauronovym okem:-)))
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    ETERNITY: ach jo. přitom kdyby tam nebyla ta růžová prdel uprostřed, tak by to bylo celkem fajn.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ETERNITY: Nevim, jak jsi na tom ty, ale já nepociťuji touhu odkládat si hrnek na žádnou prdel.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nemuzu se rozhodnout, jestli se mi myslenka odkladat si hrnek na kocici prdel libi, nebo vubec...

KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    AMAZONKAAA: celkem souhlasím s tím, že ten prostor je na tom zásadní, když si všechny ty věci představím naskládané v nějakém defaultním potemnělém bytě, tak je to celkem tristní. Obrazy každý zvlášť se mi nelíbí, židle ani pohovka taky ne. Taky když si to představím zanesené provozním nepořádkem, tak už by to byl slušnej chaos. Ale prostě, nějakého ducha to má, je to tam nasázené s takovou lehkostí, které je v interiérovém designu hrozně těžké dosáhnout. takže... nevím :))
    MDFK
    MDFK --- ---
    kdybyste nevěděli co se stoupačkama
    TESSS
    TESSS --- ---
    VSICHNIMAME: hvezdicky :-)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Pro někoho fotka zajímavého interiéru, pro mě totální přemrdaný peklo s křivě pověšeným obrazem bez ladu a skladu natřískanej podivnejma nevkusnejma krámama...
    Bejvala bych i dala odkaz na puvodni prispevek, ale proste mi to neslo.

MALATI
    MALATI --- ---
    PETGRIDUS: Když už se snaží o dokonalou napodobeninu baroka, tak proč nemít i autentickou dobovou kuchyň?

PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---

Королевская однушка 36м² на шоссе Энтузиастов – Идем в гости
    https://kvartblog.ru/blog/korolevskaja-odnushka-36m-na-shosse-entuziastov/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam