• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: K čemu jsou dvě koupelny v 1+kk?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: to mi připomíná jednoho z mých finalistů soutěže "vítězství architekta nad zdravým rozumem" - byt, kde jsem se byla asi před deseti lety podívat pracovně, na 80m2 dispozice 1+kk, se dvěma koupelnami, ale s kuchyní ve tvaru dvou I postavených tak blízko proti sobě, že chtěl-li člověk vytáhnout plech z trouby, musel si přitom prakticky sednout do dřezu, aby si před tu troubu mohl stoupnout.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    CROSS: Ten nábytek by, v bytě kde nebude tak sprostá dispozice, plastový okna, ocelový šupácký topení a nejlacinější pozinkovaný zábradlí, nebyl zas tak blbej.
    CROSS
    CROSS --- ---
    MAR_TINA: ta koupelna je velká dost, otázka je dispozice. Ze zvědavosti jsem trošku pohledal, tady to je vyfocený z jinýho pohledu (plus cena 13M...)
    Byt 4+kk k prodeji, 177 m² - Praha 5, Petržílkova - REALCITY.cz
    http://www.realcity.cz/nemovitost/prodej-bytu-4-kk-praha-5-petrzilkova-3429102
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SAMOUT: byt jako kráva, kterej má kuchyňskej kout jak když do něj plivne (nejen tak malej, ale i tak ošklivej), a navíc je prakticky nemožnej na zařízení jinak než na míru, jooooo, to je výhra :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SAMOUT: já mám dojem, že je koupelna nafocená objektivem, který ji mocně zvětšuje, ale je maličká. Taky mám radši sprchu, ale bezvanová koupelna v bytě s krbem a stojacíma hodinama je podezřelá :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MAR_TINA: Do tý koupelny by se vana v pohodě vešla, velká je na to víc než dost, akorát majitel ji považuje za zbytečnej nesmysl (stejně jako třeba já). Oblouky jsou problém, no, taky zastávám názor, že barák má bejt kostka.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SAMOUT: nooo, mně 4+1 na 177 m2 s téměř všemi místnostmi do oblouku a koupelnou tak malou, že je tam jenom sprcháč, nepřijde jako krásnej byt. zejména ne za ty prachy, který to asi může stát.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MOIRAIN: Nepochybně krásnej byt, ze kterýho je akorát nutno vyndat všechen nábytek, no.
    FLOE
    FLOE --- ---
    OMNIHASH: Dik, prave mi pred ocima probleskly vzpominky z mejch stredoskolskejch odectu, ktery jsem myslela, ze jsem uspesne vytesnila z hlavy :D
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    OMNIHASH: hehe :D

ještě jejich kuchyň jsem zapomněla

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    QUAACA: na střední sem dělal odpočty plynů, takže sem prolez půlku sídlišť na Praze šest. Rustikální panelák s obloukama místo dveří, kančíma kůžema na zdi a kamenejma obzdívkama z devadesátek = postarší majetnější romská rodinka.
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    Kdo v něčem takovém asi může bydlet? Představuji si nějakého nabušence a umělou barbínu.

https://www.sreality.cz/...odej/byt/2+1/praha-strasnice-pocernicka/2110464348#img=0&fullscreen=false
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOIRAIN: koupelně je klasika studia rako nebo kterého, ale ten výklenek na váhu, ten mě dostal. :D (foto 18/25). Jinak moc nechápu to členění horní části mezonetu, vypadá to, že se za každou cenu prostavěli na půdu a nevěděli, co tam vlastně chtějí.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    MOIRAIN: pro rusaki topri
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Prodej, byt 4+kk, 177 m2, Praha 5 - Stodůlky, ul. Petržílkova - Reality.iDNES.cz
    http://reality.idnes.cz/detail/prodej/byt/4+kk/praha-13-petrzilkova/8298181
    laskavé pozornosti doporučuji zejména foto č. 24 a 28
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    https://www.sreality.cz/...prodej/byt/5+kk/praha-michle-nuselska/1070780764#img=23&fullscreen=false¨
    Já vím, že to není vyloženě peklo, ale za mne alespoň peklíčko, zvláště kuchyně a obě koupelny. (se zvláštním důrazem na sprchový kout)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SAYUZ: vyrid mu, ze existuji dvirka pro kocky;) A funguji dobre:)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MIST: Jj, to mi doslo az potom :).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Náhodou samolepka zevnitř deklu s nápisem, Zavírej, padají nám kočky do záchoda, by mohla fungovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam