• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MONROE
    MONROE --- ---

CRINOS
    CRINOS --- ---
    AIJA: Požární sekyra tam jistě bude... :-7
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LUCIASHECK: Mas pravdu, tato moznost se mi pri psani prispevku vyparila z hlavy :D.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LUCIASHECK: nemusi horet, stačí výpadek proudu.
    AIJA
    AIJA --- ---
    LUCIASHECK:
    To by prchali tím ukratým schodištěm. Teda já bych musela, protože na laně bych se nedostala ani nahoru ani dolů:-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KAIAFOX: casto si tyhle celozarizeny divnobyty pronajimaj cizinci, co jsou tady jenom na urcitou dobu kvuli praci, presne proto, aby nemuseli nic dalsiho resit. Nicmene to jsou obvykle vcelku vkusny byty v centru, ne hnus fialovej v Bohnicich :-D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LUCIASHECK: Nebo nakonec zjistili, že jim došly prachy a musí to začít pronajímat cizím, tak se holt zabarikádovali.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Me teda fascinuje predstava, ze si nekdo pronajme za takovy prachy byt, kam si prinese svoje maximalne tak obleceni..
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    AIJA: nebo jeste k bytu muzou pridavat provaz a v rpipade, ze hori vytah, tak muzes slanovat k domacim :-D
    AIJA
    AIJA --- ---
    LUCIASHECK:
    Anebo!:-)
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    ATUARFIK: K tomu mas ale v cene Hausmeistera, ktery ti odklizi snih a v pripade deste drzi destnik, aby se ti nenamocilo svrsku,)))
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    AIJA: mne to pripada jako ze se rozhodli z pudy udelat byt, postavili kvuli tomu vytah, ale uz byli lini investovat do toho, aby ten byt mel kuafix normalni podlahu :-D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LUCIASHECK: Chápu to správně, že jediný přístup je z výtahu vedoucího na otevřenou terasu? To musí být super, v zimě nebo lijáku.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    Myslíš, že je to nový barák? Měla jse za to, že je to zrenovovaná vila, kde si zrušili příčky. K pronájmu se asi rozhodli až dodatečně:-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AIJA: postavím barák propojený schodištěm a pak ho zaklopím, abych neprotopila ročně 341 kč navíc.
    AIJA
    AIJA --- ---
    ANNAWA:
    Asi jo. Ale zajímalo by mě odhlučnění.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KUURA: ntv, proboha, proč? Teď se dlouho nedovedu podívat na vcelku minimalistickou stavbu bez myšlenky na holandský nábytek z 90. let.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    AIJA: tady je to zjevně proto, že horní patro funguje jako samostatný byt.
    AIJA
    AIJA --- ---
    LUCIASHECK:
    Ten poklop je nad schodištěm, který vede skrz barák. Známí to tak taky mají, prý kvůli topení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam