• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GECKO: Digestoř nevyřeší všechno, nebo, teda, kdyby ji měl člověk puštěnou na plné pecky furt, tak možná, ale to se pak zblázní z toho randálu. A ne, normální digestoř prostě nemá takový tah, aby ti sebrala všechnu tu páru a vůbec, přičemž taky lidi obvykle nekrájí cibuli pod puštěnou digestoří.
    Česnečka, která je cítit česnečkou, je v pořádku. Závěsy a koberce, které jsou cítit česnečkou, no, mně to velmi zásadně vadí.
    Mno, a to, že má kuchyň dveře, z ní nedělá kamrlík s řetězem.

Já v domě s takovým buzerplacem vyrostla. Ano, vypadá to impozantně a hezky na fotkách. Ale v okamžiku, kdy ten byt sdílí víc lidí, nastane problém - jeden chce vařit, druhý chce krafat s návštěvou a kuchyňský hluk ho ruší... a tak podobně.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GECKO: u nás vařím já, měla jsem kuchyň propojenou s obývákem i kuchyň samostatnou a jsem fakt ráda, že ten bordel, který u vaření člověk nadělá, je bezpečně schovaný v jiné místnosti...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    OPICCA23:povrchovy CO kryt, dekuji nechci. No exterier je krasny.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    OPICCA23: Líbí se mi to, až na jednu věc - a to je povrchová "úprava" stěn. Ať děláte, co děláte, stěny se v některých místech (u dveří, kolem vypínačů) časem umatlají. Když je na nich omítka a nátěr, prostě to znovu vymalujete, když je tam omyvatelný povrch, umejete to. Ale co se dělá s holou tvárnicí?
    GECKO
    GECKO --- ---
    OPICCA23: Zvenku dobry, zevnitr se mi to osobne moc nelibi ale dokazu pochopit, že nekomu ano. Na me uz je ten industrial trochu prehnanej...

GENTIANA: Co proboha varis, ze to smrdi? jidlo ma spis vonet ne.. krom toho to resi odsavani. Argument o smradu z vareni mi prijde jako hodne ujetej. Vzato z druhy strany, tak to asi vidis tak, ze kucharka ma byt zavrena ve svym kamrliku u drezu na dostatecne kratkym retezu? Kdo u vas vari?
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    OPICCA23: me se to dost líbí. :-)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    GENTIANA: nemají telku.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    OPICCA23: Nojo, někdo chtěl celý život bydlet ve sklepě, ale s lepším větráním. Nelíbí se mi to ani trochu. A taky fakt nemám ráda tu kombinaci kuchyně-obývák-náměstí, není nad to zasmrdět si půl bytu při každém vaření, třískat nádobím, když někdo chce koukat na telku a tak.
    A děsná zahrada.
    MALATI
    MALATI --- ---
    KAIRRA: Dětský pokoj taky hrozný, obyvák super, exteriér taky.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    OPICCA23: ložnice je trochu jako kobka v Moabitu, ale jinak se mi to dost líbí... :))
    OPICCA23
    OPICCA23 --- ---
    co si myslite o tomhle?
    Pětičlenná rodina si postavila za Prahou skvělý dům za 2 miliony korun - iDNES.cz
    https://bydleni.idnes.cz/..._130035_stavba_web#utm_source=idnes&utm_medium=text&utm_campaign=kolotoc

osobne mi ten decky pokoj a loznice prijdou katastrofalni
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    A já myslela, že ubrusy už dneska používají jen restaurace a starší generace...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA: otviras mi novou dimenzi vesmíru.
    MALATI
    MALATI --- ---
    MAR_TINA: Jako přiznávám, že je to pro mě jedno z nejmenších pekel z toho, co tu vídám. A navíc zrovna k tomu starým baráku to sedne asi nejvíc, narozdíl od paneláku či nové vilce...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MAR_TINA: na druhou stranu,jestli se ty košíčky používaj, tak bude taky dobrý to vyprat...

když jsme pradávno bydlívali ve velikym bytě a skladovacího místa měli přehršel, provozovala maminka "depozitář". Máma je na nádobí, takže základní kousky byly stejný, to svátečnější se porůznu obměňovalo. Samozřejmě v souladu s ubrusama....
    .. a teď žiju v podnájmu, mám tři ubrusy a dvoje prostírání, malou skříňku na nádobí, ale na sezónnost si hraju taky:-D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Kuchyň se u mých rodičů převlíkala tradičně, máti měla soupravy ubrusů, závěsů a podprdelníků ze stejné látky a při praní měnila všechno za jinou soupravu. Košíčky jsou divné, ale aspoň to nevypadá, že fungují jako lapače stoletého prachu, když se převlíkají taky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GIRAFFKA: v podstatě mi to nevadí, až se mi to líbí. Utěrky, prostírání a ubrusy se stejně mění a perou, tak proč ne do barvy. Závěsy totéž. Výplně košíčků by mě teda nebavilo vyměňovat, ale mě by celkem nebavilo mít místo skříňky a šuplíku polici s košíčkem :)
    Navíc jsem spíš citlivá na šílené barevné kombinace a úplné kašlání na ladění.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    TRAMIN: tohle vypadá na oblíkání dle sezóny
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MALATI: znam pripad, ze po par letech vyhazou i talire a vsechno. aby to ladilo do nove kombinace
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    MALATI: sorry, moje chyba. Tahle kuchyň je převlíkací, ale je tam i druhý byt s kuchyní o něco méně, ale taky pekelnou :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam