• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Vůbec nejdete s dobou, barbaři.

Interiérovou barvou roku 2018 je fialová - odstín fíků či levandule – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...575-interierovou-barvou-roku-2018-je-fialova-odstin-fiku-ci-levandule.html
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    CNV: Tou hráškovou mají sousedi vymalovaný obývák a je to fakt příšerný a tou fialkovou tuším ložnici a není to o moc lepší :-D
    MALATI
    MALATI --- ---
    TRAMIN: Tak ti nevím, jestli je horší obsah fotografií anebo to, že se jedná o prezentaci realitky a ani z jediné fotky není pořádně vidět, jak vlastně ten byt vypadá.
    COURT
    COURT --- ---
    tam mi hlavní problém přijde nedostatek prostoru. líbí se mi jen bradavické kupé, to se zdá úměrné prostoru, ale kde prostor není, nelze ho vytvořit ničím, i kdyby ta knihovna byla pravá (nekoukala jsem pozorně a myslela, že je) tak to nebude ypadat dobře. z malého krcálku se majestátná nebelvírská hala prostě udělat nedá. kdyby to ovšem pojali s espektem k prostoru, tj. jako byt Siriuse nebo jako kuchyň weasleyových, vypadalo by to všechno mnohem líp a nevadil by tam ani dřez s nádobím.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ALDARION: o autentičnost vůbec nejde, celé devatenácté století je galerie pseudostylů a přitom není všechno laciné a hnusné. Když něco uděláš z lípy a na ten dub to jenom namoříš, je to za mě cajk, stejně jako variace na kružby, které by Parléř neudělal ani ve zlém snu. Cílem není poučená rekonstrukce, ale evokace nějakého dojmu. Což se ovšem nepovedlo - asi dva koutky by v tomto smyslu ušly, ale je to zabité těma obrazovýma tapetama. Kdyby to byla aspoň dáma s jednorožcem, tak odpustím, že to není lepčejší napodobenina středověké tapisérie, ale knihovna, cihly a obrazy na zdi?
    CNV
    CNV --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BALAENA: Nojono, až se vzmůžou, tak si pořídí něco většího a rozhodí to. Zatím vzorkovnice. :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ATUARFIK: no jo, jenže vzhledem k tomu, že to je 2+1, a k počtu barev to tady je něco jako modro-zeleno-růžová zasedačka, žluto-červeno-hnědo-šedá zasedačka...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ATUARFIK: a taky mate v zelene falesny krb? :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRAMIN: Tenhle systém máme v práci a funguje. Modrá zasedačka, Zelená zasedačka, Žlutá zasedačka.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Prodej bytu 2+1, Olomouc - I. P. Pavlova / Reality Čechy - Reality Morava
    https://nemovitosti-olomouc.realitymorava.cz/...-s-balkonem-v-olomouci-cast-obce-nova-ulice-19027867

hledame byt, tenhle to rozhodne vyhral.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MALATI: Harry Pottera miluju, ale tohle je děs :D
    Ta kuchyňská linka s erby :))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ale je to aspoň jednotný.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MALATI: k starýmu baráku by mi sedělo mít staré, zrenovované věci, ne žádné značky, ale běžnou dýhu třebas. A ne všechno jak z plastikových rekvizt do divasdla! TA STĚNA S TAPETOU KNIHOVNY! To je přesně to, co ten byt vystihuje a co je na zeblití!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    RADUZA: nestačilo by majitelům prodat ten pozlacenej pičičundičkovej nábytek a měli by na hypotéku?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    MALATI: Za mne peklo. Ne proto, že se někdo v konkurenci turistických apartmá snaží vyniknout odkazem na Pottera, ani proto, že to chce mít historizující. Ale většina těch současných jakože luxusních historizujících prvků je prostě takovým "plastovým" způsobem hnusná... Myslím, že jediný způsob, jak něco zařídit v historizujícím stylu tak, aby to nedopadlo děsivě, je hodně velká autentičnost použitých materiálů a spousta skutečně starého vybavení, která tomu dodá určitou atmosféru. A pak taky nějaký cit. I tak by to byl asi strašný kýč, ale mohl by mít své kouzlo... ;)
    MALATI
    MALATI --- ---
    Peklo nebo nepeklo? K tomu anglickému baráku mi to nějakým zvláštním úchylným způsobem sedí....

Stylový byt by mohl sloužit jako kulisa ve filmu o Harrym Potterovi – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...7-stylovy-byt-by-mohl-slouzit-jako-kulisa-ve-filmu-o-harrym-potterovi.html
    AZA_
    AZA_ --- ---
    SPIKE411: Příběh může bejt taky pěknej brak. A nebo horor.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SPIKE411: To je snad nejhorsi interier, co tam kdy meli.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    LOL prej „mám ráda věci s příběhem“ a k tomu fotka skříně s tou pekelnou fejk patinou jak od SVETLUSKA222.
    http://www.obytechalidech.com/bara-alex-kasparova/

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam