• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    ELIS
    ELIS --- ---
    TRAMIN: Tady zjevně pracovna není. Vždycky je mi podezřelý, když někdo v bytě nemá knihy :) Jsem oldschool a doma knihy hromadím (v obýváku).
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ELIS: proc knizky? ja je mam v pracovne
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    GIRAFFKA: "Dobrý den, zaujala mě vaše malovaná schránka. Je možné obrázek přizpůsobit i jinému příjmení? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem, Josef Šourek."
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Poštovní schránka pro VEVERKOVI / Zboží prodejce oskarek | Fler.cz
    https://www.fler.cz/zbozi/postovni-schranka-pro-veverkovi-8978550
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ELIS: V kazdem meste a od kazdeho realizatora to bude slusny rozptyl, tohle tipuju tak na mega, mega dve ste.
    ELIS
    ELIS --- ---
    KATTY1987: Kuchyň super. Ta obývací část mi přijde moc prázdná (kde jsou třeba knížky?), ale to se snad zabydlí.
    U článků o rekonstrukcích bych vždy ocenila info o ceně.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KATTY1987: Šup s tím z pekla ven, hlavně teda kvůli parketám a lince.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KATTY1987: Skříňky až ke stropu! Konečně mě někdo chápe!
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    KATTY1987: Cisty jednoduchý retro který sem imho vůbec nepatří.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KATTY1987: supr, brala bych všema deseti:)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    KATTY1987: to se zabydlí, tyhle fotky od architektů pro architekty jsou nanic. Jako základ je to imho fakt hezký
    KATTY1987
    KATTY1987 --- ---
    O tomhle nevim co si myslet... retro a minimalismus mam rada, ale tohle je za mne “too much”
    Byt proměnili k nepoznání. Vévodí mu modrá kuchyně a bílá koupelna. Líbí? - Proženy
    https://www.prozeny.cz/...a-bila-koupelna-libi-42265?seq-no=1&dop-ab-variant=2&source=article-detail
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MALATI: ale teda daleko od Prahy
    MALATI
    MALATI --- ---
    SPIRA: Vždyť je to nádherný! Zvenku i zevnitř.
    MALATI
    MALATI --- ---
    JUTA: Až na dětskej pokoj to není špatný, ale nechápu, proč nad tím zahradním posezením nemají nějakou (třeba zatahovací) stříšku. Třeba já miluju sedět veknu, když prší, nebo svítí slunko. Bez střechy se to ale provádí těžko.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    BACCARA: a sprchuješ se tam celý, jo? Protože bidetovou sprchu máme doma taky, ale umýt se chodíme do vany...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: to je vcelku přesnej popis
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: to je slabost většině tehle moderních rodinných domů. Parádní kuchyň a hlavní obytná místnost (ta koje s knihovnou se mi líbí, jen zásuvky nemusely trčet domístnosti), boží koupelny, lonici zvládnou - to je jen postel a noční stolky, ale v dětských pokojích neví, co dělat. Tak tam dají barevný koberec a dočasný nábytek z ikea. A vznikne barevná mnišská cela.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JUTA: imho kdyby ten dětskej pokoj nebyl celkově hnusnej, tak je to v cajku. arák se mi jinak líbí velice velmi :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JUTA: ten dětský pokoj je fakt divný, ale asi bych si zvykl :) ten barák je jinak zevnitř super
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam