• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    v tom pripade pred vanocema zkouknete pavilon A vystaviste Flora Olomouc. takova nabidka vynalezu, halenek a dalsiho bizaru za zneni koled se jen tak nevidi
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: Můžu potvrdit, že jsem rovněž viděla letos na Zahradě Čech. Mají tam i takový ty slušivý halenky s různými vzory, co nosí paní na úřadech. Konečně jsem tam dostala odpověď na otázku, kde se takový věci vůbec dají sehnat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: každoročně navštěvuji Zahradu Čech, nakoupím si cibulky a okouknu bizár přelomu 80. a 90. let. Pořád stejné zboží z Polska : plastové vynálezy, leštidla na auta (zázračná), ručníky s obrazy a tyhle sedačky.
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    ATUARFIK: Nevim jak presne je stara, ale je to z vystavy Hobby ktera byla pred par tydny - BOHUZEL
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SAYUZ: Týjo, to v té době odpovídalo několika měsíčním platům! Protože ta fotka není aktuální, že ne? :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    LADY_MYSKA: Křeslo v koupelně bych dokonale užila v letech 2007-10 a 2012-15, kdy dítka vydržela ve vaně dlouho, a byly to příjemně klidné chvíle, ale nenechávali jsme je bez dozoru. Vlastně by to bylo asi tak stokrát lepší, než mít vždycky otlačená záda od pračky a zadek od sezení na zemi. :-D
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    Aktualni nabidka z vystavy, snad bude videt u supr cena.

AIJA
    AIJA --- ---
    SALVATOR:
    Přesně takovou jsem měla představu:-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PASTEL: Je to fotkou. Já jsem na tu první fotku taky koukala, co je to tam probůh za úhel, ale někde dál je totéž místo z jiného pohledu a úhel ok. Spíš to bude plivátko, takhle se fotí, aby to místnosti přidalo na velikosti.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    MAR_TINA: To se mi zdá jenom z tý fotky, nebo má celá ta místnost nějakej divnej tvar?
    CURFEW
    CURFEW --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MOUNTBATTEN: ale houby, jako každý nábytek tohoto typu už první večer křeslo převezme úlohu odkladiště oblečení a dalšího bordelu, který někdo do koupelny přinese :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DEEFHA: To je pro provensálského Yodu.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Umístění křesla či židle v koupelně je aktuálně velmi trendové." Tomu říkám pádný argument.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    já myslím, že to křeslo je tam kvůli tomu, aby si přísnej chlápek do něj sednul a pozoroval koupající se ženu.
    WERKA
    WERKA --- ---
    LADY_MYSKA: Tak já si dokážu představit, že v takové koupelně (s dostatkem prostoru a s denním světlem) si do křesla sednu zabalená do osušky, napatlám na sebe nějakou masku, budu si chvíli číst nebo jen tak koukat do blba, pak to spláchnu a půjdu. Naopak funkce místo chybějící poličky u vany (která je zmíněná někde v textu) mi přijde praštěná - nenapadlo by mi odkládat věci používané ve vaně na polstrované křeslo
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: leda tak sledovat nekoho pri sprchovani, ale predstava, ze jsem neustale pod dohledem taky nic moc.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    AIJA: kdyz ja mam to potomstvo, ktere z koupelny dela potopu sveta a tudiz kdybych jim tam dala postrovane kreslo, bylo by dost mokre - velmi rychle na odpis. Ale i tak mam koupelnu spojenou s mokrem a postrovane ci veci s potahem mi tam nepasuji.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    LADY_MYSKA: můžeš z křesla pozorovat, jak "umyvadla harmonizují s vanou" ... jistě krásný a relaxační proces
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam