• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MEANKITTY11: našíř se nevešel
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    TOMKOLARIK: Na spodní fotce, visí ten obraz nalevo za špatnou hranu? Má nebe nalevo.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    NEI: Osmdesátky bych svedl na ducha doby a historickou nutnost (něco jako dečky a porcelán počínající viktoriány a tak). ;) Ale je to samozřejmě kvalitka! :)

BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    NEI: takovej trochu cikanskej feel to pro me ma. chybi mi tam uz jen nejakej svatej obrazek...
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    RADUZA: ti lovecti psi se mi i libi, ale to dolni patro je cisty zlo.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    RADUZA: lze třeba ještě doufat, že lovecti psy pro ni mají hodnotu osobní. Třeba.
    RADUZA
    RADUZA --- ---
    TANKIE_: ta fialová je PO, meruňková PŘED, hádám. V tomto případě před je menší zlo než ta mrtvolná fialová. A na té koupelnové poličce jsou legendární porcelánoví Lovečtí psi, takže "starožitnost"
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    TOMKOLARIK: meruňková a fialová v jednom pokoji s červenym gaučem a krkovičkovym krbem? Tam bych dostala epilepťák.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    AZA_: já si právě u prováns říkám jen "džízis krajst", ale tohle...tohle mě fakt dostalo
    AZA_
    AZA_ --- ---
    SEDELAVLOKALE: mrazí už teď :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TOMKOLARIK: notvl ... zlatá krkovice ještě ... fialové zdi, červený gauč s larisou proti ošoupání, popelníček, nábytek se zlatými lištičkami bych ještě překousla, ale co je do psí prdele ta polička vedle krbu? (ta třípatrová s těmi veselými masivními sloníky a hromadou dalších, éé, dekoračních předmětů?) ... představuju si, že takhle podobně bude další generaci mrazit z dekorací HOME, proutěných srdíček a sádrových andělíčků.
    TOMKOLARIK
    TOMKOLARIK --- ---
    Z fb skupiny Kutilové... Paní se chtěla pochlubit jak zvládla techniku malování houbičkou, bohužel se nenašel nikdo kdo by jí to pochválil, tak snad tady. Krb obložený krkovičkou. Fotka před a po. :)

NTR23
    NTR23 --- ---
    KAMIONG: Hlavně tam nejsou žádní lidi. To je nějaký svěový unikát.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    Popojedem - citlivá rekonstrukce secesního interiéru (více k vidění na hlavní pobočce Čestké pošty v Mladé Boleslavi)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Odborníci na UMĚNÍ.
    Bolest.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    opravdu je potreba sem davat ty komentare?
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    SILVEIG: Logan Fucker?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SILVEIG: by ma zaujimalo, ci by si vsimli, ze im niekto tie hodiny prenastavil :D
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam