• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    DEEFHA: No, i to se da vyuzit mnohem chytreji.. treba patro. My jsme jako peticlena rodina cca pet let zili v 1+1 a poskladali jsme se i bez takovych nesmyslnych konstrukci.
    MALKE
    MALKE --- ---
    NEI: Ty jo, mně se ty postele strašně líběj. Povlečení hnusný, koberec hnusnej, dohromady peklo, ale postele jsou boží.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: prostřední má zostřený režim - igelitové povlečení?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NEI: De facto ano. Aneb když si pořídíš tři šklebany a máš pro ně jeden pokoj 2x3 metry :-/
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JAZDA: No, a teď teda poraď, jak se v luxusním či jakémkoli jiném sprcháči naložíš s knihou a škopkem zmrzliny.
    LLEENNTTIILLKKA: Peklo není vana, ale to ohavné obložení.
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    ETERNITY: že jo, mě to přijde od pohledu strašně nepohodlný a nepraktický a radši bych volila takové to umyvadlo nad vanou, co se běžně dává do malých koupelen. Vzhledem k tomu, že je to byt v paneláku, tak to určitě šlo vymyslet jinak.
    KUURA
    KUURA --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: Pro mě osobne je peklo spíš ten obklad. Zelená, meruňková a nějaká květena, aby to bylo echt pěkný
    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: tahle vana je supr, mám ji taky a miluju ji. To všechno okolo vany samotné je tam nějaký pitomý.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Sice nevidim pudorys, ale neco mi rika, ze mene blbe by se to udelat urcite dalo... (mam taky rada vany, ale tohle je jakasi kombinace Picassa a ranneho Daliho)
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    LADY_MYSKA: hlasuju pro sprchac. vesel by se tam docela rozmerove luxusni. misto tohohle paskvilu u kteryho bych se zabila pri kazdym plejzani/vylejzani by byl zlatej
    MALATI
    MALATI --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: Dispozičně asi nejlepší řešení - klasická by se tam prostě nevešla. A já jsem člověk, kterej bez vany nepřežije.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: zase na druhou stranu porad lepsi vana, nez sprchac. Coz podle vseho tam drive byl.
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    Takový to, když musíš mít rohovou vanu v paneláku za každou cenu.....

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Tady je všechno.
    Inspiring Interior Design Trends 2017 for Luxury Bathrooms
    http://luxurybathrooms.eu/inspiring-interior-design-trends-2017-luxury-bathrooms/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MEJLA77: Tvl Berousky vystřílet, cirkusy zakázat.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    já se omlouvám, pokud vám budu kazit pátek, možná na to raději neklikejte...

tak pokud máte silný žaludek, koukněte na video ze zásahu celníků v tomhle článku:

Šílené podmínky. Berousek prodával tygry Vietnamcům kvůli čínské medicíně - Deník.cz
    https://www.denik.cz/...-kauze-tygru-nalezli-celnici-a-policie-cerstve-usmrcenou-selmu-20180718.html

Na konci je záběr na kuchyň a místnost s trofejemi... je možné, že v tom interiéru běžně nebydlel, ale i tak je to peklo.
    CRINOS
    CRINOS --- ---
    IKA: V tom případě je to jasné - kultovní předmět. :-)
    IKA
    IKA --- ---
    TOOMIX: Predstavujem si, ako to v ďalekej budúcnosti v ruinách sídliska nájdu archeológovia, a márne si lámu hlavy nad účelom.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAKII: Ta montážní dvířka do stoupaček je ovšem třešinka na dortu.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MAKII: to je v pořádku, v koupelně se nemá kdo ćo zdržovat, bo tam potom vznikaj ranní zácpy!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam