• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Ještě by doprostřed měli instalovat kyvadlo a jámu a bude to dokonalé.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ENKATT: A nepůjde to naopak odloupat? Třeba proto to nechali dělat ve vrstvách. ;-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MAR_TINA: njn to je tak, když si člověk vybere něco, co je super trendy. za pár let je najednou hrozně bolestivě vidět, jak je to nemoderní a nevkusný (asi jako takový ty kérky co vypadaly jak dětský čmáranice). za deset let bude muset přidat další vrstvu a za padesát se někdo bude divit, že v plánu má koupelna víc metrů než v reálu.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ANNIKA: ten vrchol jsou ty lyze. asi. :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNIKA: s tím rozhodně souhlasím. ale po tom srubu, co tu byl nedávno, jsem čekala větší divočiny :-))
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    KAMIONG: To si taky říkám, jak se sakra do sucha vytira koberec... A jako kdy, jestli kdykoliv navlhne, nebo jen když na něj chci šlápnout... Každopádně to zní prakticky.

KATIA: Tak děsivý asi ne, ale neprakticky brutálně. A vrchol estetiky teda taky nějak nevidím.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    ANNIKA: mě teda zaujal venkovní koberec na terase, snese všechno, stačí ho jen do sucha otřít... aha
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNIKA: divná myšlenka, ale výsledek není nějak děsivý ;-)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Na Žižkově jako v Alpách! I s lyžemi u postele a větví jako věšák - ale je to designová větev! I špalek na kolečkách. Nepochybně taky designový. Sakra, takových designových věci se nám válí na zahradě....

Na Žižkově chce bydlet jako v Alpách. Za svůj sen zaplatil 100 tisíc - iDNES.cz
    https://bydleni.idnes.cz/...ridit-1rm-/dum_osobnosti.aspx?c=A171025_152901_dum_osobnosti_web&galerie
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ANONKA: Meh... Třeba je to lazura, která se pěstuje v živném roztoku :-P
    ANONKA
    ANONKA --- ---
    Ovšem nejlepší je v textu "hydroponická lazura" …………...to vážně neví, že voduodpuzující je hydrofobický ??????????????
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MAR_TINA: Paní ve videu říká, že změna koupelny bylo její poslední přání, já vidět tu změnu, tak to poslední přání bylo a můžete mě rozprášit :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    MAR_TINA: Je nejaky dil, ktery neni peklo?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAR_TINA: Ta dekorativní játra na stěně jsou ovšem skvělá (obr.8)!
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SILVEIG: Až to po nich bude někdo chtít předělat, bude je proklínat. Moje máma takovýhle "vylepšení" bývalých nájemníků komentuje slovy "vyndat z hrobu a rozprášit", když jsou ještě naživu, tak "bych je zabila", jelikož to většinou likviduje sama. Tohle bude naprostá chuťovka!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nirmalne jsem si spletla obrazky "pred" a "po".
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: Prej romanticky vintage
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    MAR_TINA: položili druhou vrstvu dlazdicek na první? Good! Když tohle udělal před lety opravář u nás na balkoně, tak jsem toho pokrokového borce, já blbka, vyhodila.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já chápu potřebu předláždit oranžovou koupelnu, ale ...
    Vážně jsou v módě otlučené špinavé dlaždičky po strop?
    Rekonstrukce koupelny trvala jediný den. Takovou změnu majitelka nečekala https://bydleni.idnes.cz/...zba-bydlet-jako-gr2-/rekonstrukce.aspx?c=A180925_165920_rekonstrukce_web
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PASTEL: ovsem ty nazzi kachlicky musely dat strasny prace:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam