• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FRENNET: zákaz zalévání lze obejít nádrží na dešťovou vodu. Zahrada není špatná. Jestli si tam chtětí hrát, opalovat se a grilovat, těžko vysází opuncie. Když cokoli přidají, bude to chtít ještě víc vody. (A mají studnu).

AZA_: Ale koukám, že mamka s taťkou mají povlečení s žirafkama. :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MAR_TINA: Televize nad schodama? Po prvni povedenejsi party tam nebude.
    AZA_: Jsem si myslela, ze si delas srandu.
    Ta travni poust bude pri zakazu zalevani zahrad trpet a hezka nebude.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AZA_: to toleruju, protože majitelkou bude asi dcera.
    Ale jinak souhlasím, dům a zahrada od firmy a vlastní vkus jinde
    AZA_
    AZA_ --- ---
    MAR_TINA: U mě teda vede Ewa Farna na povlečení. Trochu mi připadá, že si majitelé chtějí nechat dobře poradit, ale jejich skutečný vkus je někde jinde.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    V jižních Čechách si postavili příjemný moderní dům, který dobře slouží

Zdroj: https://www.idnes.cz/...vba-dum-za-prahou-dum-z-katalogu-dum-ze-dre.A190104_142838_dum_osobnosti_web

Dům vypadá moc pěkně, zejména z venku. Ale zařízení je na druhý pohled wtf. Výstava lahví nad schody?
    Pozinková konev v kuchyni? Skleničky se špunty? Místo obrazů barevné kruhy? V ložnici miluji tě :)

A z toho bezzábradlí leze mráz po zádech.

MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    MEANDER: V Mánesce! No teda! Ty sloupky se dají snadno vyndat a použít k obraně objektu?
    MALATI
    MALATI --- ---
    SHIELDAZZ: Nechápu že to nenechaj na architektovi. I kýč jde udělat v rámci nějakých estetických pravidel...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CHAIWALLA: Ta ložnice by ušla, kdyby se vyházelo to paroží a kdyby tam nevisel kus tapety v rámečku, protože to je trochu moc wtf.
    Zbytek je vetešnictví v křiklavých barvách.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    CHAIWALLA: Je to peklo pekelné :-O Ta trouba proti stolu je zvlášť vtipná. Otevřu troubu, naberu zadkem stůl, zahučím po hlavě do trouby...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KAIAFOX: Tak tchyne ma vystaveny kresleny portret sve dcery. Ja u toho stala asi púhodiny a neprisla na to, ze he to ona. Az po xtem pozorovani jsem se opatrne zeptala, jestli je to ona divka. S hrdosti mi bylo oznameno; ano je to ona a kreslil ji jakysi mazal z karlova mostu. Kdyz jsem muzi rekla, ze na tom portretu neni ona, a bych za to nedala ani korunu, byla jsem skarede narcena z carodejnictvi a zavisti.
    JENDULUS
    JENDULUS --- ---
    MART1NKA: Mně to teda evokuje něco jinýho, než betlém.
    Mazací hlava
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    CHAIWALLA: Zámecký styl, retro a vintage Provence... mkay :D.
    MAKII
    MAKII --- ---
    KAIAFOX: ta cena je příznačná..
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    TANKIE_, KAIAFOX kresleny obrazky a kazdy zbozi ma svyho kupce.... jsem v pokuseni dat sem obrazek, co kreslila ma kamoska. Ta ten a jemu podobne mazanice, na nichz jsou fakt jen cary,smouhy, nabizi s tim, ze jde o lecive obrazy, ktere skrz ni kresli andele. Samozrejme obrazek je cmaranice na papiru v poznamkovem bloku.
    Ale jsem malo hyena na to to sem dat. Premyslim,zda ji nenapsat,zda se nezblaznila, nebo radsi mlcet s tim,ze holt ji budou mit lidi za blbku.

I kdyz ezoblabolum lidi verej,tak treba si je nekdo fakt koupi!
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    CHAIWALLA: Mně to přijde úplně v pohodě. Vkus je možná individuální a styl nemusí sedět každému, ale rozhodně bych to nenazýval peklem.
    CHAIWALLA
    CHAIWALLA --- ---
    Idnes opět nezklamalo... jako není to úplně peklo, ale po zjištění že výsledek je prací 2 (slovy dvou) "designerů interiérů" to sem rozhodně patří. Apartní stěna pro psaní křídou s nápisem Welcome Home je pak třešničkou na dortu...

Byt v domě s puškařskou tradicí pojaly designérky v eklektickém duchu - iDNES.cz
    https://bydleni.idnes.cz/...sign-friendly-p8v-/dum_osobnosti.aspx?c=A181228_105648_dum_osobnosti_rez
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    KAIAFOX: lol tak vskutku kazdy zbozi ma svyho kupce 8). Tady minimalne ctyri.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Pak to někde visí, takže to můžu šoupnout sem.

Černobílý dvojportrét podle fotografie A4 / Zboží prodejce Allen ART | Fler.cz
    https://m.fler.cz/zbozi/cernobily-dvojportret-podle-fotografie-a4-9966061

"špatně vám obkreslim fotku za litr"
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    SWATKA: V kombinaci s obrázkem pod tvým příspěvkem je to ještě víc vtipná otázka. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam