• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GECKO
    GECKO --- ---
    DAVETESS: V klidu... taky máme linku z IKEA (resp. její hlavní části). IKEA je největší prodejce kuchyní na našem trhu a kvalitou je spíš nadprůměrná, cenou velmi konkurenceschopná.. a většina ostatního sortimentu je za dané peníze docela kvalitní. Celý barák od nich nemáme, ale když něco potřebujem nebo jsme řešili, tak první volba je podívat se, co a za jaké peníze nabízí IKEA.
    GECKO
    GECKO --- ---
    ETERNITY: Nedalo mi to a proklikal jsme si fotky.. až jsme došel k panoramě.. ta ledacos vysvětluje.. to celý zřejmě vzniklo tak, že na začátku je vesnickej břizoliťák tak z nějakých sedmdesátek a za ním byly nějaký ty kůlny a garáž... pak se někomu nedostávalo prostoru, tak na těch kůlnách přistavěl štok.. celý to je z materiálu z bouraček a co zrovna v místním JZD nikdo moc nehlídal a dalo se hodit na traktor a odvézt, slepený jak vlaštovčí hnízdo. Ten slepenec pak někdo nahodil a dal do něj nový okna... aby to bylo zajímavější, tak celý dům na obrázku má jedno č.p. a dle katastru jsou v něm definovány jednotky, prodává se tedy podíl na vlastnictví v podobě jedné té jednotky + dva přilehlé pozemky. Aktuálně patří nějaké s.r.o., která patří nějaké akciovce. Osobně vidím jiné velké PROČ a sice proč by někdo měl něco takového kupovat (a ještě za tři mega)
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: Řelk bych, že na možnosti koupit si jakoukoli součíst vybavení bytu na jednom místě, byť pod globálně známou značkou, není nic špatného. Paušální odpor proti Ikea (Obi, Hornbach...atd) mi přijde trochu jako póza. Problém je v tom, že většina lidí v tom obchoďáku pobere kompletní vybavení bytu, a to ještě pokud možno v té nejlevnější kategorii. To pak dozajista působí, jako sousedovic rodinka z filmu Vrchní prchni, která je celá oblečená do štrikovaného kompletu zelenožluté barvy.
    Máme teď novou kuchyň, koupenou v Ikea. Je opravdu hezká, stylem se hodí k našemu venkovskému domu, ale hádej, jakmile jsem řekl nahlas, že je z Ikea, hned jsem se dočkal kritiky. Ikea je totiž přece špatná, áno. protože je špatná, áno. No prostě konstruktivní kritika :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: dětský pokoj bude vždycky z podstaty věci barevný (hračky, textilie atd) - čím neutrálnější je pozadí, tím míň se to pak tluče a tím víc se pokoj může přizpůsobit aktuálním preferencím dítěte.
    A v pokoji pro víc než jedno dítě by to mělo platit násobně.
    DAHY
    DAHY --- ---
    ETERNITY: Neboj. I z defenzivního hlediska je ten hrad naprosto katastrofální, takže ho co nevidět vyplení nějaká horda.
    KATIA
    KATIA --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: je to hnusný, navíc nepraktický. Zlatý bílý ikea věci :-) není třeba originálu za každou cenu...
    KATIA
    KATIA --- ---
    ETERNITY: mně se to teda líbí. na malej být pohoda.
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    ANNAWA: no jako je to peklo, to o tom žádná, ale pravděpodobně je to dělaný tak, že se to těm dětem líbí, zatímco na internetech se potkávám spíš s tím, že se to hlavně líbí maminkám......Určitě bych ubrala ty tapety, stačil by nad každou postýlkou obrázek s postavičkou....
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: lepší? Fakt?
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    LADY_MYSKA: nevím no, ale prostě ten nábytek z ikey je strašně uniformní......já před lety koupila z jednoho eshopu, líbila se mi, cena byla velmi nízká, brala jsem tedy s tím, že když přežije 5 let,tak dobrý, zatím nebyly třeba sebemenší opravy a ještě se mi po letech podařilo dokoupit z bazaru skříň, ve stejném dekoru. U mě je to ale tím, že já bytostně nesnáším bílý nábytek(krom koupelny, tam se nám jiný nehodí) a navíc nemám ráda to, co mají všichni.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: co je spatneho na nabytku z ikea?
    Kam jinam pro detsky nabytek v rozumne cene?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ETERNITY: z ceho to vyvozujes?
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    CENDICINA: ufff, na druhou stranu je to dětský pokojík a za mě asi trošku lepší, než poslední dobou oblíbená, bílá sterilita, doplněná šedýma hvězdama a hlavně nábytek z ikey.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nemoci otevrit jedine okno je skutecne dost punk...
    Byt velký 48 metrů čtverečních má punkový vzhled a žebrový strop - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...va-punk-beton-panelak-kuchyne-obyvak-loznice.A190128_130711_architektura_web
    IVUS_KA
    IVUS_KA --- ---
    CENDICINA
    CENDICINA --- ---
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CNV: Osud tě miluje.
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    MAR_TINA: omg, vypada to jak z nejakyho hororu...
    CNV
    CNV --- ---
    ATUARFIK: Po tom zlatým křeslu toužím už několik let, ale nemám ho kam dát :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam