• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    SILVEIG: Kdyby jen psi, lidi si pořizují i umělá mimina, která jsou na pohled k nerozeznání od živých. Zkus googlovat reborn nebo mrkni na tenhle článek. https://www.idnes.cz/...-trend-v-cesku-umela-miminka-k-nerozeznani-od-zivych.A100802_170849_deti_jup
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Co s tímhle lidi jako dělaj? A má toho paní tedy víc?

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    IVUSHA: ještě že je to jen 2+1! už tak jsem sbírala bradu až z podlahy, mít to ještě o místnost víc, tak ji jdu hledat do sklepa!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    IVUSHA: majitelé bytu měli nějakou firmu na fototapety, která krachla a potřebovali zbylé fototapety upotřebit?
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    IVUSHA: ty brďo - ležící Buddha na terase!
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Nechápu, v čem je tohle zaplácání "stylovým" hipstery bordelem kvalitativně lepší, než zaplácání bydlenkovským bordelem...
    Škoda, předtím, než to vybavili, to mohl být fakt hezký byt...
    CRINOS
    CRINOS --- ---
    ETERNITY: Co není jasné na pěti pánvičkách? Pánvička - pondělí, pánvička - úterý, pánvička - středa....
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    GEISHA: tak to ja sklo zas chapu asi nejvic, rozhodne vic, nez pet panvicek na jednu garsonku. Uklizet by samozrejme bylo peklo na zemi, ale to nikdo neceka, sklo se rozmlati hned na kolaudacce, smete se a koupi nove.
    AIJA
    AIJA --- ---
    GEISHA:
    Ale to docela chápu, nějaký ten mejdan a sklo je potřeba:-)
    Ovšem ty otevřený police jsou fakt skvost!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GEISHA: prach tři roky neutře, jen umyje (možná) ty skleničky, do kterých zrovna nalévá.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DAVETESS: já si vždycky říkám, jestli to tam mají ti lidi jako pozitivní afirmaci? že jako někdo si vyvěšuje na ledničku hubené fotky, tak oni si pověsí cedulku "domov" a doufají, že jednoho dne to tak bude?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: pokud mi něco esteticky lahodí, je mi tak nějak těžce u prdele, že to maj všichni (omluvte mou francouzštinu). Já u nich nebydlim a oni u mě taky ne :-D
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: Jojo, kdykoli vidím na zdi nápis Home, nebo Love, tak musím rychle zavřít tu kudlu, co se mi právě otevřela v kapse :-)
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    SILVEIG: my jsme zaplatili za montáž, chlapům to trvalo dva a půl dne.. nám měsíc..
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    Ale já netvrdím, že Ikea je špatná, některý jejich kousky se mi líbí, ba dokonce je máme i doma, ale prostě přijde mi, že v každém druhém pokojíku, který na internetech potkám, je bilá ikea, šedá/modrá/mátová/růžová zeď, samozřejmě pastelové odstíny a na ní hvězdičky, na poličkách nápisy jako láska, jméno dítěte, všude svítící kouličky, které se přestaly prodávat jako vánoční osvětlení. Jo a postel ve tvaru domku. Tady jsou fakt špatně ty tapety, který jsou až lehce psychedelický. Nevíme jak vypadá místnost z druhé strany. Tyhle pidi postele, ano podle mě naprosto nepraktický, ale s oblíbenými hrdiny jsou na pár let. Věřím, že děckám to udělalo radost, protože já bych jako malá taky chtěla spát v posteli třeba s krtkem.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    YEETKA: taktéž. A jednoznačně nejlevnější.
    Nicméně už bych nikdy nešla do montáže vlastní silou. To byl očistec.
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    DAVETESS: také máme teď kuchyň z ikea a to z jednoho hlavního důvodu - ikea 3D plánovač je bezva nástroj, pohrála jsem si s tím, dala si na čas, vracela se k tomu.. výsledkem je kuchyňe, kde je vychytaný a využitý každý kousek, prostor.. navíc je fakt pekná..
    KATIA
    KATIA --- ---
    LA_BETE: a rychlost, my jsme měli místní osvědčenou firmu, čekali jsme na dodání asi rok...
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    DAVETESS: hele, teď zařizujeme nové bydlení a koukala jsme po kuchyních, i těch dražších a nakonec nejspíš skončím u IKEY, protože všechny ostatní jsou prostě hnusný
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam