• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    AMANT: ano vlajka mě také zaujala asi rodina pochází z Albánie proto tomu nerozumíme.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ETERNITY: připomíná mi to ta interiérová pekla z Káhiry a podobných končin.
    DEEFHA: a teď budu hledat kočkolit, dokud ho nenajdu :D
    MALATI
    MALATI --- ---
    ETERNITY: Anebo je to jen výklenek... já jsem třeba vždycky toužila mít postel v takovým výklenku (když jsem byla malá, teda :)

Ale i v normálních bytech vídám často, že větší pokoj mají rodiče jako ložnici (ve které je jen skříň a postel, k ničemu jinému, než spaní neslouží, a v pidipokoji vměstnaná 1-2 děcka.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MOUNTBATTEN: muj barak ma ovsem hezci konferencni stolek!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    AMANT: evidentne to je pokoj trpeneho adoptovaneho ditete. Jinak si nedokazu vysvetlit, proc by v jinak 300m baraku mel byt takovy kumbal nazyvan detskym pokojem.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    AMANT: klíčem je ten článek, co nás inspiroval:))) Rusové opouští své obrovské zrekonstruované byty? jdu se kochat peklem na realitních serverech! :D
    AMANT
    AMANT --- ---
    ETERNITY: klicem ke vkusu osoby bude albanska vlajka v interieru (snad) detskeho pokoje
    MOUNTBATTEN: zde je klicem pravoslavna ikonka nad bidetem
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KATIA: naposledy jsem mluvil s hoteliérem z Reichenbergu, který ty chudáky tourist posila autobusem na Černý most a dále pak metrem a všichni si to pochvalují :))
    WERKA
    WERKA --- ---
    BACCARA: Jenže zaparkovat v centru se mi zdá poněkud komplikované (na Malé Straně, kde dělám, v podstatě nemožné), ale tohle nechci soudit, nemám s tím zkušenost.

BACCARA: No vždyť - to už je skoro dvojnásobek toho, co v inzerátu uvádějí. A z Újezda na Opatov nebo Háje to taky chvilku je (a frekvence busů myslím nebude co 5 minut)
    KATIA
    KATIA --- ---
    BACCARA: ale co chudák turista :-))
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KATIA: parkování je pro jednoduší než jít na metro #w210 :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    BACCARA: čistá jízda. taky třeba musíš počkat než metro přijede. no a nějak se na něj dostat, plus samotný přestup. ono to naskáče...
    ale autem po Praze zas musíš připočíst i parkování aj...
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    WERKA: cesta metrem Kosmonautů - Muzeum je dle mapy.cz 17 -18 minut, autem jezdím do centra v průběhu dne několikrát, ale nestopuji si čas, zítra to udělám až si ráno pojedu koupit snídani na Karlák do pekárny Zoulek :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MAWERICK: celkově ve Varech koukali jsme na víc inzerátů a třeba v těch terasovitých domech v ul. na Vyhlídce, to sou byty 90m2 a více a taky je tam prostor na linku fakt malej a každej si tam dá fakt krátkou (místo aby ji protáhli, změnili dlažbu...) :O
    to i já v kuchyňoobýváku 3,5x5,5 mám linku o délce 2m (+sporák, dřez)

Prostě žijou na donášce a restauracích, uch;)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MOUNTBATTEN: ta kuchyň je tam fakt na nic. Vždyť tam není ani jídelní stůl. Pouze pultík na vypití kafe ve stoji.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MOUNTBATTEN: myslim ze s jejim pouzitim se nepocita ;)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    taková divná večerní hra.... vykouk na nás článek https://zpravy.aktualne.cz/...bytu-klesaji/r~0939b0c4155d11e8bacfac1f6b220ee8/?redirected=1551104750
    Řikáme si, hmm, po rusácích zrekonstruovaný byty? To bude peklíčko! Tak jsme jukli na reality, do centra a jo! Hned na první dobrou:
    Fascinují mne ty zlatý rámy v "knihovně", okolo telky a ty "zlatý" kohoutky, držák štětky i hajzlpapíru v koupelně; ale nejvíc, že byt o 100m2 má TAK PRŤAVOU kuchyň! :O
    https://www.sreality.cz/...yt/3+kk/karlovy-vary-cast-obce-karlovy-vary-ulice-zamecky-vrch/1815981660

MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ETERNITY: že to bude jak na zámku. Každá je přece princeznou!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ETERNITY: Některé detaily jsou naprosto boží, třeba načatý pytel s kočkolitem, osvěžovač vzduchu vedle televize nebo zelené (a bezpochyby fejkové) Crocsky :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: toho "opukového" obkladu by můj otec byl schopnej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam