• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAR_TINA: V první chvíli jsem myslela, že to na těch dlaždičkách je rozstříknutá krev.
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    LUIS_, MAR_TINA: tak nevim, možná jsem já divná, ale mě třeba paneláky jako takové nijak zvlášť neurážejí. Beru je jako něco čistě účelového a prostě to má být strohé.
    takže namontovat do toho baroko.... to už je slušný dada. Vtipný možná na obrázku jakože zasmát se a rychle zavřít
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: jak ti rusové nikdy ale nikdy nezvládnou detaily. Obří stavba, drahý nábytek, peršany a zlaté kohoutky a pračka jim volně stojí, nemá niku, zásuvka trčí ze zdi nad a kotel je vůbec celý holý prostě v rohu.

Nevím. Je to špajz bez polic s honosnou dlažbou?
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    PAKOBYLKA: Jako je to dost unikát a kuriozita, ale vlastně se mi to docela líbí. Při představě jak vypadají mnohá jiná schodiště, je tohle dost luxus. Já bych takovýho souseda bral. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PAKOBYLKA: mně se to snad i líbí... panelákové schodiště je tak čistě technické a nezdobné, že nápad ho přetvořit na cokoli a pořádně, je velký, hodně velký, ale možná dobrý.

To mi výzdoba slavnými obrazy a panoramaty vytrženými z časopisu a třem umírajícími fíkusy přijde horší.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Už sem hrnu fotečky. Ta první fotografie seshora netuším co je - asi sprchový kout? Ta druhá seshora je bossova kancelář, přičemž nepohodlní obchodní partneři budou pravděpodobně hned odsáti a potrubní poštou přepraveni na Sibiř (jo, je to krb, i když tam mě ve spojení s nepohodlnými obchodními partnery taky napadají nápady). U poslední fotky úplně dole si povšimněte prima bídrmajerovské plasťáky.
    Za 25 míčů, pozemek 900m2, neberte to.
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/vila/tuchomerice--/1297322332

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SPIKE411: Hele, skoro! Ta provans teda chybí, ale místo toho jsem tam teď našla nějaký bídrmajer či co.
    PAKOBYLKA: Nojo Kyjev, tam byli vždycky dál. :)
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    mám něco lepšího
    Neuvěřitelná proměna: Důchodce přetvořil panelák na barokní zámek | Reflex.cz
    https://www.reflex.cz/...79247/neuveritelna-promena-duchodce-pretvoril-panelak-na-barokni-zamek.html

„Musíte mít opravdu hodně trpělivosti, abyste tohle zvládli,“ to jako dost sedí
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ATUARFIK: Všechny odpovědi jsou správně (?)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Hádanka!
    Interiér tohoto domu je ve stylu:
    1) švédské Provence
    2) vzorníku interiérových maleb z Hornbachu
    3) moskevského bordelu?

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAR_TINA: tak tam nejde ani tak o zpracování, ale že ta stromová bytost v tobě udrží oheň v té nejharmoničtější intenzitě ... jen by to chtělo pořešit, aby se ti to případně netlouklo s nějakým bioenergetickým harmonizérem ;)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: je to sice neetické, ale poukázat se na to musí!
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ETERNITY: Proč jsou všude ta kamna? Buď je to úplně nevytopitelné, nebo je to koncipované jako ubytovna, kde si každý topí sám?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Tohle je bizar nejen interierovy: kdyz nevite, co s byvalou samoskou v dedine:
    https://www.sreality.cz/...yt/1+kk/ostrava-cast-obce-hostalkovice-/3557072476#img=1&fullscreen=false

(soutezni otazka: jak se otviraji okna?)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Videno uhlem pres pivo je to docela k preziti:) To u leveho okna, to bude asi plizive znecisteni, ze?
    KATIA
    KATIA --- ---
    ZUZKAOU: to musí bejt ten ekoterorismus...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ekofarma Sokolí Vrch.

ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    AMANT: na to bacha, jeden můj potomek miluje Balkán, loni v létě nás dotáhl až do Albánie a co asi tak myslíš, že si tam koupil?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam