• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ATUARFIK: Všechny odpovědi jsou správně (?)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Hádanka!
    Interiér tohoto domu je ve stylu:
    1) švédské Provence
    2) vzorníku interiérových maleb z Hornbachu
    3) moskevského bordelu?

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAR_TINA: tak tam nejde ani tak o zpracování, ale že ta stromová bytost v tobě udrží oheň v té nejharmoničtější intenzitě ... jen by to chtělo pořešit, aby se ti to případně netlouklo s nějakým bioenergetickým harmonizérem ;)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: je to sice neetické, ale poukázat se na to musí!
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ETERNITY: Proč jsou všude ta kamna? Buď je to úplně nevytopitelné, nebo je to koncipované jako ubytovna, kde si každý topí sám?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Tohle je bizar nejen interierovy: kdyz nevite, co s byvalou samoskou v dedine:
    https://www.sreality.cz/...yt/1+kk/ostrava-cast-obce-hostalkovice-/3557072476#img=1&fullscreen=false

(soutezni otazka: jak se otviraji okna?)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Videno uhlem pres pivo je to docela k preziti:) To u leveho okna, to bude asi plizive znecisteni, ze?
    KATIA
    KATIA --- ---
    ZUZKAOU: to musí bejt ten ekoterorismus...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ekofarma Sokolí Vrch.

ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    AMANT: na to bacha, jeden můj potomek miluje Balkán, loni v létě nás dotáhl až do Albánie a co asi tak myslíš, že si tam koupil?
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    NEI: víme no , před pár dny už to tu bylo . ale jistě , úlovky jsou tam fajn .
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MEJLA77: našli jsme kočkolit :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MALATI: Někde neni zbyti, když se do toho menšího pokoje prostě nevejde manželská postel, ale palandy jo. Plus je fajn vzít v potaz i situovani těch místnosti, pokojíček s okny na východ je dost naprd, atd. Všude to holt ideálně řešit nejde, když je místa málo.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    GENTIANA: taky se po něm budu muset ještě podívat, pro mě je to ještě zajímavější v tom, že nevím, jak vypadá obal kočkolitu :)
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    ETERNITY: Paní se zabývá prodejem kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin. Jak už [ AMANT @ peklo v interiérech ] zmiňoval, východní estetika - spojená s alkoholem (a asi proč je plán sklepa tak rozpixelovaný). (Díky muži za research.)
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    AMANT: ano vlajka mě také zaujala asi rodina pochází z Albánie proto tomu nerozumíme.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ETERNITY: připomíná mi to ta interiérová pekla z Káhiry a podobných končin.
    DEEFHA: a teď budu hledat kočkolit, dokud ho nenajdu :D
    MALATI
    MALATI --- ---
    ETERNITY: Anebo je to jen výklenek... já jsem třeba vždycky toužila mít postel v takovým výklenku (když jsem byla malá, teda :)

Ale i v normálních bytech vídám často, že větší pokoj mají rodiče jako ložnici (ve které je jen skříň a postel, k ničemu jinému, než spaní neslouží, a v pidipokoji vměstnaná 1-2 děcka.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MOUNTBATTEN: muj barak ma ovsem hezci konferencni stolek!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    AMANT: evidentne to je pokoj trpeneho adoptovaneho ditete. Jinak si nedokazu vysvetlit, proc by v jinak 300m baraku mel byt takovy kumbal nazyvan detskym pokojem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam