• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA:Uz jsem mela ty tiky. Pokud to vydrzi v nabidce jeste tyden... (coz asi vydrzi)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kdo to má nejblíže pojede na prohlídku jako zájemce.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAPINA: to by nešlo, když se podíváš na tu horní dřevěnou desku nad linkou, tak k té je ten spodní kousek přidělaný tyčí.
    ale furt mi ta kulatá věc přijde, že tou dírou mezi trojuhelníky nemohla projít a že ji tam museli přenést horem...

jako je to originální řešení, jak se vypořádat s nedostatkem prostoru na vytvoření pracovní plochy, ale spíš směrem "tak takhle ne".
    GECKO
    GECKO --- ---
    TAPINA:
    ETERNITY: IMHO ne, je to celý pevný a je to úplně nesmyslný... on ten barák je celý pěkná katalogově satelitní splácanina, navíc nedostavěna, došly prachy (v exteriáru, není dořešený sokl, není dodělaný vjezd do garáže a podobně). To, že u obou domů jich část stojí na pozemku jiného vlastníka a i ta část domu má extra parcelní číslo a jiného vlastníka je docela zajímavá perlička...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já jsem měla na první pohled dojem, že to je nějaký ten sofistikovaný systém úspory místa s otevíráním celých bloků skříněk do prostoru, a že jsou všechny naráz otevřené, aby bylo vidět, že to jde. Ale s postupem času o tom začínám pochybovat.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ja bych rekla, ze ten prostredni modul obvykle byva tam, co stoji fotograf. Ale aby mel fotograf vubec misto na foceni a aby bylo videt, ze "tohle vsechno my v kuchyni mame", presunuli to pekne do stredu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GEISHA: já jsem se hlavně v té sedmé fotce (kuchyně) úplně ztratila. Jak se dostala ta kruhová věc s hrncema do toho divného trojúhelníkového prostoru? a kudy se tam dovnitř leze?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    DISONANCE: To je lepší, než ty vtípky s židlí přilepenou na stropě! Měli by to pronajímat přes AirBnB na huličské mejdany - vaření snídaně po ránu by bylo lepší, než takové ty únikové adventury naživo. :D
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    DISONANCE: co ten kus domu co je na cizim pozemku? Nebo jsem neco prehlidla?
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    KARLOS Nějakým způsobem se mi ten byt líbí(jeho okolí už tolik nee) Koupit bych ho nekoupila, ale pronajmout klidně :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MALATI: Někdo dělil nulou a rozbil geometrii časoprostoru.
    MALATI
    MALATI --- ---
    DISONANCE: Co se stalo v tý kuchyni?
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ATUARFIK: zizkovsti frajeri, neasi.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    KAIAFOX: kdysi jsem byla v podobném bytě v našem městě, záchod byl v mezipatře na chodbě ;)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KARLOS: Bazar v baráku a erotické kabiny přes ulici, kdo z vás to má?

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KARLOS: A kde je záchod? To si odbydou v umyvadle? :D
    KARLOS
    KARLOS --- ---
    MAR_TINA: Neber to! :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRAMIN: ale tady dostaneš za šest míčů pochybný okolí a hlučnou smradlavou ulici pod okny.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    KARLOS: bydlela jsem v byte na Bohdalci, kde z vany clovek dosahl do ledničky a na plotynkovy varic. a byla jsem rada, ze mam konecne vanu a lednicku. ale za sest mega jsme pred sedmi lety koupili barak, kde je to zvlast
    KARLOS
    KARLOS --- ---
    KATIA: sest micu je dneska skoro zadaco! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam