• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    neměl já jsem na to klikááááát :O

3D povlečení - RodinnéBalení.cz
    https://www.rodinnebaleni.cz/...&utm_campaign=Kombinovan%c3%a1+-+3d+kopie+2&utm_content=Bez+visitors
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    SITH: chtěli konvici postavit na rantl, ten je úzký... podložili to miskou, ale bylo to vratké když se vařila voda (malá základna), tak zvětšili základnu přidáním talířku..
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MOUNTBATTEN: mě říkala jedna Ukrajinka, že u nich se ty podpatky nosí proto, že je málo (kvalitních) mužů, takže se předhánějí, aby byly hezčí než ostatní a zaujaly...i v blátě na vesnici na rozbité silnici.
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    TABBY: nádhera... bych koupil taky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOUNTBATTEN: líp se tím brodí přeteklými záchody. Petrozavodská univerzita 2001.
    Chci se zas podívat do Ruska. Je to velká země.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MAR_TINA: , ETERNITY: a teď ještě objasnit, proč rusky nosí vysokáááánské podpatky! Když jste u těch ruských hajzlíků.... ;-))))
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SITH: kratky kabel - stoji z poloviny na tom zadnim zvysenem rantlu.

MAR_TINA: ja jsem bydlela na kolejich. Me neprekvapi nic.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já jsem byla na kraticke stáží ve škole v Rusku. Krásná země, krásní lidé, ale ten záchod mě fakt nepřekvapí.
    GECKO
    GECKO --- ---
    SITH: Větší šance, že jak voda vaří a divoce buble, konev se zvrhne a vařící voda do klína vyleje, což rozhodně urychlí sraní...
    KATIA
    KATIA --- ---
    TEKKET: prej v Rusku má většina lidí jen suchý záchod. taková pomluva!
    SITH
    SITH --- ---
    proč je ta konvice na talířku, který je položený na obrácené misce? proti mravencům?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    CERNAAMODRA: Úplně ji cítím!
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    TEKKET: to musi bejt skvely ted pred vanoci. Seres, koukas jak venku snezi, zaroven kontrolujes cukrovi a jeste si jednou rukou zalivas z rychlovarky vanocni caj pro navstevu, ktera sedi v kuchyni... ta atmosfera!
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    TEKKET: vestavná trouba na okně teď v zimě jistě příjemně zahřeje a můžeš mít kuře po celou dobu pečení pod kontrolou :)
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    ETERNITY: To je laťka nasazená sakra vysoko. Tady máš za odměnu něco z ruské tvořivosti.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Guy Finds The Worst Construction Fails And ‘Justifies’ Them With Hilarious Captions (30 Pics) | Bored Panda
    https://www.boredpanda.com/funny-construction-fails-home-improvement-disasters/
    WERKA
    WERKA --- ---
    ANNAWA: To bude byznys :-D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZUZKAOU: má toho víc, takže to bude prodávat? Budou to dárky?
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    ETERNITY: Trosku mne děsí jak je v celém bytě dlažba jen v kuchyni, kde by to dávalo smysl je plovoučka.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    JAMESES: od Maxima :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam