• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KURE: A dokonce prý, ale to už jsou podle mě spíš takový urban legends, lidi můžou jíst, aniž by doma měli pultový mrazák.
    KURE
    KURE --- ---
    GENTIANA: plně respektuji tvůj modus operandi a preferenci analogového čtení.
    Moje poznámka byla v kontextu toho, že pokud někdo nemá celou stěnu obloženou starým papírem do sběru, tak nečte. Podobně jako může poslouchat hudbu aniž by měl doma gramofon a desky.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    KID_MCHUTT: spíš překapávač na kafe.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GENTIANA: dokud nebude mít čtečka zásobník na led, nebude to ono.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: a tak já naprosto nerozporuju, že spoustě lidí čtečka vyhovuje a pro jejich účely je naprosto dostačující. Mně ze spousty čistě technických důvodů nevyhovuje, třeba kvůli těm poznámkám - na co mi jsou poznámky v goodreads, když je potřebuju u daného textu. Nota bene když jde o knihu, která ve čtečkovém formátu není a nikdy nebude. Asi tak.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GENTIANA: já teda knihovny a knihy bráním, ale zároveň naznačuju, že přímo ve čtečce lze označit úseky, napsat poznámky a to celé se přenese třeba do goodreads samo;)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    KURE: jo, do e-knih se báječně vlepujou lístečky s poznámkama, třeba.
    ETERNITY: jako, když máš čas na tak zbytečné činnosti jako je nakupování, tak si prostě každý den zajdi pro jeden jogurt a jeden rohlík, nikdo ti to nebere.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ETERNITY: do půl hodiny to zabalím v práci a budu doma čekat :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BACCARA: kdy se muzu stavit?:)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BACCARA: true story. mam americkou lednici, i když menší než v tom pořadu, vešla se mi do kuchyně a kromě super mrazáku plného vývarů, bylinek a hub, je v ní minimálně 10 lahví vína
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    americká lednice v mém malém staromládeneckém bytě má své opodstatnění a to že chladí víno, šampus a dále mrazí vodku a především vyrábí led do cuba libre :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    NIKDAS: Podle vkusu každého soudruha. Já jen říkám, že mezi americkou lednicí, která není zase o tolik větší než klasická, a hromaděním v pultovým mrazáku je pořád ještě kus cesty.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ETERNITY: Ne, vešla se nám velká lednice do kuchyně.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NIKDAS: garsonku mam v prizemi, tam by slo nacouvat:) prodavana 1+kk s prodlouzenim o chladici vuzby jiste probehla vsemi internety.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    JAKE_UP: Tyvole, to je napad!!! Třetí lednice se nam do garsonky už nevleze, tak si poridime chladici vuz, at mame kam davat vsechny ty slevnene veci, ktere kupujeme ve 100m vzdalenem obchode! :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TAPINA: Ach, takze taky zakopavate o druhou lednici v predsini, protoze jsou v ni ctyry plata jogurtu Aro, ctyrycet mlik za 9kc z Kauflandu a sto let zmrazene maso, o kterem jste si kdysi mysleli, ze si zapamatujete, co to je a k cemu to pouzit?
    Protoze o nicem jinem nemluvim a nic nedoporucuji.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Aaaaaaaaaaaaaand here we go...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ETERNITY: Nedoporučuješ doufám třeba čtyřčlenné rodině, aby se živila tím, co denně koupí ve večerce za ceny hrubě přesahující nákup v supermarketu s využitím slevových akcí? Možná je to tím, že jsem z jižní Moravy, ale je nás doma pět a nakupuju jednorázově ve velkém (když narazím náhodou na akci na něco, co tak jako tak pravidelně používám, tak i v hodně velkém).
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Vždyť je to normální americká lednice. Ne žádnej chladící vůz.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TAPINA: ekvivalent totalitniho hromadeni a pultovych mrazaku (jasne, ty maj smysl, kdyz ma nekdo zdroj na pulprase, tem jen zavidim). Vidam spoustu lednic v predsini. O neco min lednic v obyvaku, ale taky potkavam. Vetsinou na jizni Morave, takze mi to furt s tim zvykem z hospodarek nejak koreluje.
    A vsechny tyhle domacnosti s dvema a vice lednicema maji do sta metru od bytu alespon vecerku, kdyz uz ne alberta/lidl/whatever.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam