• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JASMINOVA: Mohli jsme udelat nektere uhly prave. Ale my jsme rekli NE!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SULTHAN: dobryho architekta? No... treba ho pristi generace oceni jako vizionare....
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    SULTHAN: líp se to na čtvercovém půdorysu zvládnout nedá!
    KURE
    KURE --- ---
    JASMINOVA: pochybny vkus v koupelnách, ale nerekl bych peklo.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    JASMINOVA: Podnikatelske baroko, ale meli celkem dobryho architekta. Zda se mi to uvnitr dobre reseny.
    KATIA
    KATIA --- ---
    DAGLU: když moc není místo, tak co chceš dělat? když je víc lidí, tak to můžou dočasně odtáhnout.
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    LUSILDA: To se musi luxusne sedet u toho stolu!!!
    LUSILDA
    LUSILDA --- ---
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ETERNITY: to je barák skrz kterej vede tramvajová linka??? BOŽÍ!
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MEJLA77: jednu dobu jsem jezdila z Moravske Ostravy, pres Vitkovice do Hrabuvky. Kriticka cast byla Zengerova a kolem vitkovickeho nadrazi. Napoprve jsem si to sla zabileho dne projit pesky, spetne to nevidim jako dobry napad, no nastesti se nic nestalo. Jako, nebylo mi vsechno jedno, ale kolem 6te rano je tam klid a taky kolem treti odpoledne.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ETERNITY: jen tak tak jsem tomu 2 krát unikla ("výborný nápad" upozornit okrádané na cikánskou ruku v kabelce)… v Ostravě naopak vždy lidé ochota sama a úsměv jako bonus...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEJLA77: Ja jsem dvakrat dostala pres drzku v Brne na hlavnim nadrazi a to jsem v jednom pripade ani blbe kecy nemela.
    Jako Vitkovice maji sve temne stranky, ale jsou docela v pohode. Navic to s ineriery uz ani nesouvisi.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: už to vidím, nejdříve jsem ty fotky jen rychle projel a přišlo mi to jako mříže, při detailním zkoumání musím uznat, že nejsou... "bílá" ulice ve Vítkovicích stejně znamená, že někde za rohem je "nebílá" ulice, spolužák, co bydlí v Hrabůvce vykládal, že tam párkrát dostal bezdůvodně přes hubu, ačkoliv možná měl blbé kecy, on trošku víc pije, každopádně z jeho vyprávění mám pocit, že Ostrava není moc bezpečné místo, jako to určitě není spousta dalších, ale tam má člověk hned divné pocity ačkoliv se ještě nic neděje... přijde mi oblast Vítkovic podobná jako oblast kolem hlaváku, Cihelní ulice apod. Přitom některé části Ostravy jsou pěkné, ale jako celek je to bohužel spíš horší...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ostatne Vitkovice jdou barvou, urovni i cenou nahoru. Nebyt toho, ze se Chachari odstehovali z Bazalu, mohla by to byt temer normalni ctvrt.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEJLA77: tohle je "bila" ulice a okna zamrizovana nejsou. Past jsou ty zapasy baniku. Ty silene operace, uzavirky, kolony policajtu tam a kolony ozralych vyrvavajicich "jebat Opavu" do pulnoci zpatky, to nechces.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    CERNAAMODRA: Okna jsou IMO zamřížované, protože je to ve Vítkovicích (industriální část Ostravy) a místní domorodci jsou asi někdy trochu nenechaví... kdysi jsem tyhle oblasti prolézal s foťákem (dělal jsem diplomku s tématem Vítkovic) a občas jsem zahnul někam, kde jsem pak vůbec nechtěl být - jediný bílý, relativně slušně oblečený a s foťákem v romské osadě, nicméně se mi nic nestalo a nikdo mi ani ublížit nechtěl.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ETERNITY: Hele, zastlaná mrtvola!

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    CERNAAMODRA: to si asi pletes s vodicimi lanky zaluzii
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ETERNITY: Mě to teda připadá jako kutloch skautského vedoucího, kde příležitostně spí celý jeho oddíl. Herní místnost, obrovská místnost s patrem na přespávání...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam