• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TAPINA: Naopak!

Říjen 2017: "Jsem těhotná!" "Co s tím budeme dělat? Já dítě nechci." "Nojo, ale já už jsem ve čtvrtém měsíci, teprve teď jsem to zjistila! Musíme se vzít."
    21.10.2017 svatba, v březnu 2018 Nikolka.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ATUARFIK: No ale ani tak to nevychází :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BALAENA: Se vyznám v rodinných milnících, ne? Svatba, ovulka, porod.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ATUARFIK: Ahá, to jsou úplně matoucí informace potom.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ATUARFIK: vím já? mě k ničemu z toho naštěstí nezvali
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BALAENA: To první je ale svatba, ne?
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ATUARFIK: spočítej si rozestupy mezi těmi daty
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BERUSKA_CA: Jak / proč přežila?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BERUSKA_CA: Jako jediná možnost mě napadá, že Nikolka je rodinný yorkšír.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    IF_: Nikolka to prezila? Jde to?
    IF_
    IF_ --- ---
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    PASTEL: Proti komárům se dá kolem posezení zasadit spousta rostlin, které je odpuzují (levandule, rozmarýn, máta, meduňka,.. ). Není to řešení na 100%, ale pomáhá.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Bez slunce- skvělý!!! Kde se dá vegetit i když prší a vyřešit závětří neni problém. A v hustší zástavbě na tebe nečumí sousedi a ty na ně. Mame zastřešenou terasu větší než obyvákokuchyň a jsme tam celé léto. Komáři otravují akorát hodininu těsně po setmění.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Pergola s porostem/ zatahovací plachtou zespoda je celkem dobrý řešení..

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Budeme letos budovat pergolu na hlavní sezení, ale lavičku jen tak si taky necháme. A přidám něco malého (židličku na kafe) pod bambus. My máme pozemek dost velký a pergola bude u vnější zdi dál od domu, navíc podlahová plocha větší než plocha střechy, tak se to možná ztratí. Ale jinak ty venkovní obýváky hodně zaplní dojem z pozemku a vzniká sezení jako uvnitř bez slunce zato s větrem a komárama.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já bych venkovní sezení pod střechou teda nechtěla. Sice na chalupě máme přední a zadní lavičky a přesouváme se podle toho jo, kde je stín, ale střechu ne. Když, tak stromy.
    LEA1
    LEA1 --- ---
    MALATI: to je jednoduché, jdou ze 70 metrového bytu, barák nenavrhuje architekt, ale stavař, aby ušetřili, sami pořádně neví, co od baráku budou chtít a stavař je na možnost venkovního sezení pod střechou neupozorní.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: Ano, toto jsou chvíle, kdy vytahuji rodný list a hrdě a významně ukazuji na kolonku "národnost: polská"!
    GREW
    GREW --- ---
    MALATI: Ja chapu obe strany, vidim tam tu prakticnost strisky, na druhou stranu mam mensi pocit, jak to rict, kontaktu s prirodou? Pripada mi to, jak kdybych misto venku sedel v budce u baraku....
    MALATI
    MALATI --- ---
    LADY_CANDAR: Nikdy, nikdy nepochopím, proč lidi, kteří na to evidetně mají, si neudělají stříšku nad venkovním posezením. Tím se jim možnost, kdy si tam reálně můžou sednou, tak zpětinásobí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam