• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: lopaty má los :-D Ale shazují je každej rok, jako jeleni.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TABBY: fakt je to ze soba?
    KATIA
    KATIA --- ---
    TABBY: tak na tom je špatně úplně všechno. doufám, že v noci to ožívá a napichuje lidi na ty rohy...
    TABBY
    TABBY --- ---

"Estetické hodnocení může být věcí názoru, neměnné jsou však věci, ze kterých byla sedačka vyrobena. Masivní bukové dřevo doplňuje pravá kůže zebry Burchellovy, která žije pouze ve zlomku svého původního afrického rozšíření. Jako opěradla slouží sobí paroží, a aby toho nebylo málo, uprostřed sedačky se tyčí ametyst z Brazílie."

Zdroj: https://www.novinky.cz/...ejkycovitejsi-sedacka-na-svete-muzete-si-misto-ni-koupit-cely-dum-40320055
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ZUZKAOU: Aha, na těch spojených postelích spí několik dětí najednou a na těch křeslech naproti sedí němečtí strejdové a za peníze je pozorují. Dobrej byznys model.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Prodej, rodinný dům, 160 m2, Zlaté Hory v Jeseníkách, ul. Úzká | RealityMIX
    https://realitymix.cz/...hory/prodej-rodinny-dum-160-m2-zlate-hory-v-jesenikach-ul-uzka-7421516.html

MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MEJLA77: ještě jsem si vzpomněl na jednoho velkého fanouška sametu :)

JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ARZA: Super byt. Bez ironie.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KCE: Jo, ooooox, to jsou klasici.

OMNIHASH: Od těch je drahý absolutně všechno, i dekorační pažezy.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    FRENNET: každej Pytloun třeba.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SEDELAVLOKALE: Nam tenhle tyden v dome vyhorel byt (ne nas). Byla jsem u toho a bylo to strasny. Strasny stres, nervy, strach...

Kdyz jsem uvidela ty fotky a predstavila jsem si, ze jsem tam uz treti tyden zavrena doma, tak bych to snad zapalila dobrovolne...
    KURE
    KURE --- ---
    ARZA: já miluju válení se ve vaně. Mým snem je koupelna s televizí, barem, muzikou, saunou, pochozí sprchou a balkonem, na kterém je výřivka s výhledem do kraje.

Ale přesto žasnu, jak zoufale blbě se podobný požadavek snaží "interierový dizajnéři" splnit tím že dají vanu do obýváku.. a ještě úplně blbě.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ZUZKAOU: ono to bylo v jednom francouzskem filmu s Vanessou Paradise. No tam slo o hotelovy pokoj, a stejne mi to bylo divne. Prosklena zed, oddelujici spaci cast od koupelny. Takovy drahy hodinovy hotel.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    prej sadiste a k tem tramum pomalu nikoho neprivazes, pffff
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ARZA: imho to někde nějaký dyzajnér viděl na privátu a pak to narval do nějakého interniéru co šel do médií a pak to všichni začali opisovat?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LUCIASHECK: No hlavne si predstav, ze tam dovali nejakej z tvych kamosu po kalbe...
    ARZA
    ARZA --- ---
    Prodej luxusního atypického bytu, 81 m² - Ústí nad Orlicí - David Stašek
    https://davidstasek.cz/property/prodej-luxusniho-atypickeho-bytu-81-m%C2%B2-usti-nad-orlici/
    Zajímavej prostor, ale provedení fakt ujetý:)
    Nepochopila jsem ten portrét na záchodě:)

Tohle už tu tušim proběhlo:
    Prague & International Properties
    http://www.pi-properties.cz/detail/177986/atypicky-designovy-byt-4-kk-terasa-garaz-praha-8-troja
    Můžete mi někdo osvětlit ten trend, koupat se uprostřed obejváku? Nedovedu si to vysvětlit ničim jinym než luxusním privátem:)

Když tak o tom přemejšlim, tak ten malostranskej byt se sprcháčem vedle telky a garancí odblešení, co tu nedávno proběhl, byl vlastně dost moderní;))
    (Mimochodem, v tom domě jsem vyrůstala. Ještě v devadesátkách tam bydlely stařenky zvyklý se v noci vyčurat do nočníku a ráno to vylejt oknem na ulici:)
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    MEJLA77: tohle je stejně imho bydlení pro lidi, co jsou 12 hodin denně v kanclu a jedí jen venku.
    ANONKA
    ANONKA --- ---
    Název realizačního studia mluví za vše...………...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam