• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    LUCIASHECK: Cena je včetně provize + 4% Daň z nabití nemovitosti - jo, nabít a vystřelit... z kanónu... do černé díry :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: podle toho, kolik potřebují mít rozdělaných sirupů, si prostě kupují od všeho alespoň jeden kus a limonády se už nevešly
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: Asi by se tam i vešly, ale už by tam toho bylo moc.
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    SWATKA: PASTEL: děkuju, že jste mi tenhle inzerát po pár dnech zase oživili. Na dvou fotkách jsou v kuchyni na zemi dvě lahve s pitím - myslíte, že je to tím, že na lince už bylo tolik věcí, že se tam nevešly?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    SWATKA: Na lince jsou crocsy ;-)
    KURE
    KURE --- ---
    LUCIASHECK: budu za blázna, ale vyjma podlahy v kuchyni, se mi to nejakým zvráceným způsobem líbí. Trvale bych v tom být nemohl, ale dovedu si v tom představit prodloužený víkend spojený s filmovým festivalem.
    KCE
    KCE --- ---
    kdo spocita kolik druhu 'dreveneho' oblozeni je na stenach jedne mistnosti, tak to je borec:)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LUCIASHECK: To je vzorník textur z nějaké grafické aplikace, ne?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Jestli se opakuju, tak pardon, ale právě mi to vypálilo sítnici, tak už to nemůžu ověřit :-D

https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/zlonice-zlonice-/300826204#img=5&fullscreen=false

MONI
    MONI --- ---
    DISONANCE: i fotky ostatních místností stojí za to, např. ta "designová" koupelna, do které plácli záchod s nádržkou a paní domu tam má rozdělanou krabičku tamponů... Ale věřím, že jim to muselo dát hodně práce, aby aspoň takhle ten dům uklidili :-)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    COQUINE: ale na dalsi fotce uz fotky nejsou
    KCE
    KCE --- ---
    COQUINE: tak me udivuji i to ze nafoti nemovitost k prodeji vcetne osobnich a spotrebnich veci. jako nabytek chapu, ale u baraku za 5m fotit kroksy na mrazaku, hromadku spinavyho pradla v koupelne a vubec vsechno 'za provozu', to mi hlava nebere.
    nakonec uz sem takhle videl fotky par obytnejch dodavek/nakladaku na prodej, ktery by nebyli spatny, ale nafoceny vcetne vsech tech kramu vypadaj jak fetacky doupe ;)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    COQUINE: Chápu.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    JAKE_UP: prekvapilo me, ze nekdo necha nafotit nemovitost k prodeji se svymi (?) fotkami na lednicce.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    COQUINE: Fotky na ledničce jsou špatně? Do toho mrazáku se musí moc pohodlně lézt, když to musíš všechno nejdřív odklidit.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    TABBY: Chápu to dobře, že se chlubí tím, že kůže je ze zvířete, jeho počty jsou značně zdecimovány?
    KCE
    KCE --- ---
    no hlavne ty fotky domu šupíkových jsou z ruznych casovych obdobi, v kuchyni jsou jednou 4 obri baleni proteinu, podruhy beef&egg a novej kavovar, jednou je venku noc, podruhy den atd..
    jinak takovejch domacnosti uz sem videl nekolikero i na zivo, vsechno vyskladany vsude, bez ladu a skladu, to mi jeste pride ze tady to kvuli foceni "usporadali" :D
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ZUZKAOU: "Možnost využití jako penzion, dům pro seniory", blázinec, ...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ZUZKAOU: moc pekny, to meli i ten dum zaridit tak, aby opravdu prokazatelne neskodil planete, zviratum ani lidem.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DISONANCE: to je Kimova hra level 50. (level 100 má moje pratchýně.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam