• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KCE
    KCE --- ---
    MEJLA77: ty lednice sem si nevsim, to je moc pekny designovy prvek :D
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: mě fascinuje mrazák vedle topení a plynový sporák zakomponovaný neprodyšně do linky... jo a to panorama na dvorku je taky výživné :)
    SIBETH
    SIBETH --- ---
    KATIA: Evokuje mi to hmyzí hotel..
    KATIA
    KATIA --- ---
    KAIAFOX: Je to ve slevě ;-)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KATIA: To by se líbilo naší kočce.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    KATIA: znáte takovou tu nevolnost při "nemoci z pohybu"? takovýto kdybyste si třeba četli v autobuse? neděje se to každému, tak nevím, jestli mě pochopíte, ale právě se mi to stalo při pohledu na tu skříňku.
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    KATIA: aaaaaaaaa! (na to nemám slov)
    KATIA
    KATIA --- ---
    dokonalá pomyslná třešnička na dortu každého nádherného interiéru: https://www.xxxlutz.cz/...o-vicebarevna-barvy-akacie-001139005501?utm_id=sUKroDXn.VEo8rL9.opid2.opid
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    V překladatelských perlách je nepsaný zákaz dávat automatické překlady - koukám, že v pekelných interiérech by to samé mohlo platit na ruské výtvory, jaká je to vždycky sázka na jistotu! (Ten igelit na podlaze v koupelně je kvůli rozřezávání těl nebo jako co?)
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    KCE: V té kóji je vstup do bytu se obávám. Proč je topení na štorc do průchodu? :D
    KCE
    KCE --- ---
    STARE_CASY: me bavi ta zarovka na kabelu nad sprchacem:)
    a proc je v koupelne elektricky sporak, a co je v te koji za sprchacem (tam bych treba cekal ten zachod, nebo proc neni sakra sprchac v rohu?..tolik otazek..)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    STARE_CASY: u třetí fotky oceňuju možnost ohulit repráky, až se z toho jeden posere - ideální na řešení chronické zácpy!
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    STARE_CASY: pro nás s bujnou fantazií jsou takovéhle fotky strašný mor. Co mě u toho napadá za příběhy a situace, to radši nechtějte vědět :-/
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    STARE_CASY: ovsem ten hajzl ve sprchaci mi prijde docela genialni. Byvaly casy, kdy bych to hojne uzila.
    KATIA
    KATIA --- ---
    STARE_CASY: moje koupelna je hrozná nuda, fňuk ;-(
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    trocha inspirace ze zahraničí...

A tohle má myslím obrovský potenciál... Lepší než dvoumetrová umělohmotná vidlička na zdi...

zdroj: https://www.boredpanda.com/funny-real-estate-photos/?cexp_id=28109&cexp_var=73&_f=featured
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SWATKA: Na topení (vynechme fakt, že to realitka popisuje, jako by splňovaly normy a komín byl připravený). Kdo má zdroj dřeva, pro toho je to podstatná úspora, zvlášť v chudém kraji. Sklepy jsou pod těmito domy velké, jen mi dělá soused v zimě budíček štípáním třísek, což si pochopitelně moc neužívám.
    Sama jsem měla v bytě dřív krbovky. Nebýt toho bordela kolem, brala bych je zas.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KCE: I s řízkem. Do příštího bytu si to nechám rozhodně udělat!
    KCE
    KCE --- ---
    to kdyz jsi ve vane a dojde pivo, houknes na starou z vokna, at ti poda dalsi ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam