• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    DEB:. Mam černý kámen a řeším furt vodní kámen. Pokud ho máš čím to řešíš? Kromě tedy zde zmiňovaného sava. To mě nenapadlo ho tam dávat. Pouzivam eko výrobky...
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    KURE: to fakt netuším, mám nerezový dvojdřez v jednom kuse s odkapávací plochou 120x60 a slouží léta bez "vodních neplech" právě proto, co jsem zažila u rodičů...…. nestojím o plísně a hnití v kuchyni. Teda nikde, ale v kuchyni obzvlášť......
    KURE
    KURE --- ---
    JAKE_UP: Asi vim co myslis. Dik. Vypada to fakt dobre.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KURE: Já nevím, architekt to navrhnul, truhlář to uříznul, tak to tam je. Myslím, že HPL fundermax compact, ale možná nic takovýho ani neexistuje. Je to hezký, je to ale hrozně náchylný k poškrábání (ačkoliv celková tuhost je naopak zase hodně velká).

Našel jsem dvě fotky ještě z fáze vysoký rozpracovanosti.

KURE
    KURE --- ---
    JAKE_UP: hmm, z čeho máš pracovni desku? kamen?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KURE: Já bych neměnil. Mám zafrézovanou i varnou desku.
    KURE
    KURE --- ---
    ANNONKA:
    JAKE_UP: dik. a ted poradte, je mensi oser ten rámeček okolo, nebo uvnitř?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KURE: Tak drží. Mám to dva roky a je tam nějakej ten bordel, ale narvu tam (haha, co si namlouvám, nechám to někoho udělat) silikon a nebude se to mít dál kde držet.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    KURE: drží a deska časem hnije, zkušenost z rodičovského bytu.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MART1NKA: má guilty pleasure - ozdoby na sloupky/sloupky/"hraniční kameny" k chodníčkům Z PET FLAŠEK!!
    Soused má ty"hraniční kameny" jen z těch vršků a já si dlouho myslela, že to jako maj bejt zuby-stoličky! :-))))
    DEB
    DEB --- ---
    MART1NKA: cernej kamen taky na hovno na tom je videt vodni kamen a cokoliv co neutres
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Snad nevadi exterier, teta ma obstastnila na facebooku tymto.

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Máti má dřez z nějakého hypersuper plastu. Hrozně se na tom drží mastnota, zlatej nerez.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    JAKE_UP: ja si ji nechala kvuli drobkum udelat s presahem a kuchynska designerka se mi na miste zhroutila, ze uz to neni trendy :)
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    STARE_CASY: taktéž mám a nikdy více... na některé fleky je i savo málo
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Náhodou, Savo v kuchyni není vůbec špatná věc. Kuchyně je potenciálně dost špinavé místo :-)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KURE: Horkej hrnec v pohode, to nerobi nic. Savo to vycisti, mame to od augusta a stale po dokladnom cisteni savom ostava biela, aj flaky po cervenom vine, zltom curry, kave, caji, rajcatovej omacke. Ale ked je niekto neat freak, tak ten by to savoval denne. Ja to robím, keď to presiahne istú medzu špinavosti.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Akoze moda minimalistickych kuchyni je super, vzdy sa nou kocham, ale tie biele drezy, to je fakt za trest. Aspon viem co nie do vlastneho. Doska biela nevadi, tam to riesi prkynko, ale clovek vyleje do drezu vodu po odmocenej rajcatovej omacke a je to cele oranzove a musim to drhnut okamzite, inak to potom z toho dostane len savo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam