• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    KATIA: to není to očí, ale do uší
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dejte do toho clorexyderm a voucher na antibiotika a je a toho darkovy kos pro naseho labrabulla a jeho opakovane usni zanety.
    KURE
    KURE --- ---
    ALENNAI: nebo rakev na životní sny a ambice.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAR_TINA: to vis, ze jsem promyslela vsechno mozne, u nekterych produktu ovsem zustala ma fantazie omezena. Snad nejaka bydlenka smicha kocici pisek s kyblem herkulesu a vytvaruje to do tvaru kocici bedynky?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ALENNAI: já se obávám, že to je něco svatebního! :-(
    ale rakvička na křečka mi přijde lepší!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SEDELAVLOKALE: a koš na kočičí hovna?
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    OMNIHASH: Neni to krabicka na vatove tycinky? Kelimek na kartacky by pak mohl byt vyroben z kartacku a stojan na zachodovou stetku ze zachodovych stetek...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ALENNAI: to musela bejt brutální havárka, když tam zařvali tři najednou
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    OMNIHASH: rakvička na mrtvé křečky možná?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ALENNAI: chápu z čeho to je, otázku proč to je si odmítám klást, ale k čemu to je? Držák na sváteční ubrousky?
    KATIA
    KATIA --- ---
    ALENNAI: moje oči, moje oči!!!!!!
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---

70 kč/ks
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    GECKO: už jsem to našla u výrobce, a je pravda, že TAKTO bych si to nepředstavila...….. každý umíme něco jiného...………..
    GECKO
    GECKO --- ---
    ANNONKA: Bože.. vždyť to je v tom prvním příspěvky vidět [ SULTHAN @ peklo v interiérech ] tam jsou ty stolky poskládaný do takovýho kruhovýho hada.. na další fotce jsou to tři "kulatý" stolky ale můžeš je samozřejmě postavit i jako běžný lavice ve stylu autobus na frontální výuku...
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    ANNONKA: Koukni pořádně. Třeba dvoustolek vpravo se skládá ze stolku s oranžovýma nohama a stolku se zelenýma nohama.
    Dá se z toho sestavit spousta tvarů. Dost často se dělá takovej cikcak-had.
    A opravdu, hodně učitelů má třídy postavený tak, že děti sedí v kruhu, nebo v několika menších kroužcích, a tabuli skoro nepoužívají. Děti neopisují z tabule, ale sami (ve skupinkách) tvoří a řeší. V kruhu si navzájem radí a spolupracují. Učitel je všude mezi nima.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    GECKO: existuje někde fotka, příklad? Nějak to nemůžu "spočítat" i kvůli počtu nohou stolků...…………. pokud to složí tak jak si představuji, stále jsou někteří zády k tabuli. NEJSPÍŠ se to skládá jinak než si představuji a tak bych ráda viděla jak to je a poučila se.
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    Díky svojí profesi se po základních školách denně pohybuju. Takovýchto podkroví jsem prošel spousty (namátkou: ZŠ Národní - Plzeň, ZŠ Nám. republiky - Jihlava, ZŠ Horoměřice, ZŠ Koloděje...atd).
    Ani v horkých dnech tam nikdy nebylo nijak moc teplo, a to jsem si nikdy nevšimnul žádný klimatizační jednotky, ani průduchů klimatizace. Občas pani učitelka otevře okno, jinak vše v poho :-)
    C00BA
    C00BA --- ---
    GENTIANA: tahle firma https://shop.novatronic.cz/zidle-zakovska-se-skorepinou-vyskove-nastavitelna-bez-naradi-z51n to ze ty zidle vypadaji hnusne je jedna vec, skoda je, ze ani neodpovidaji norme na ergonomii skolniho nabytku :-/
    GECKO
    GECKO --- ---
    TVL... idnes bydlení vyprodukovalo další bizár o někom, o kom jsem dodneška neslyšel a nechybělo i to https://www.idnes.cz/...a-prahou-rekonstrukce-oranzova-rekonstrukce.A200517_154134_dum_osobnosti_web
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNONKA: možná to implikuje, že výuka v dané škole nestojí výhradně na frontální výuce ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam