• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    TABBY: především je to debilní řešení
    TABBY
    TABBY --- ---
    MOIRAIN: A je to nejak vyrazne serednejsi nez bezne pouzivane zahradni bazeny?
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ETERNITY: já jsem zase nervózní z té kamrlíkovaté dispozice...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    HENTAIRUSH: Myslis jako ze lidi radsi odvrati zrak, tak si toho ani nevsimnou?
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    ETERNITY: Náhodou dobře zamaskovanej umakart :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Z te koupelny jsem trochu nervozni (jsou to vazne podlahove listy?)

https://www.sreality.cz/...+1/ostrava-belsky-les-bedricha-vaclavka/3337186908#img=1&fullscreen=false
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEJLA77: Hele, to uz je tady hodne OT.
    Ale ten barak na frydeckem namesti vlastni soukromnik a i kdyz mesto nekolikrat nabidlo, ze to odkoupi, odmitl. Pred dvema lety predvedl projekt na opravu, ale k te nedoslo. Zase dosly penize.

A ted zpatky k nevkusu, tentokrat panelakovemu/egyptskemu.
    https://www.sreality.cz/...byt/3+1/ostrava-dubina-jaromira-matuska/3104915036#img=0&fullscreen=false
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: Ulice Míru už je jen takový zbytek, za Vítkovicemi to bylo větší, několik ulic, ostatně třeba i ty Mariánské hory nebo Přívoz, Muglínov, těch čtvrtí, kam bych se úplně nevydával bylo v Ostravě víc, teď už se tam tolik nepohybuji. Legendární byl ještě Bělský les a třeba i Hrabůvka je docela pekelná.

Ještě k tomu Frýdku - pamatuji (ještě jako kluk), jak pro mě bylo frýdecké náměstí zóna, kam jsem se fakt bál... teď už je tam poslední dům na spadnutí, bývala to tuším kdysi zastavárna, to je docela peklo a nevím, jestli fakt čekají, až to na někoho spadne... foto jen ze street view z venku, ale trochu je vidět i do interiéru v prvním a druhém patře...

https://www.google.com/...4.12h,104.8t/data=!3m6!1e1!3m4!1slPard-63524sNaAcNIediw!2e0!7i13312!8i6656
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEJLA77: A pritom jsi nemusl ani jezdit do Vitkovic, stacilo projit po ulici Miru:)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: Ostravu trochu znám, pocházím z Frýdku, taky se mi stalo, že jsem se kdysi procházel s foťákem po Vítkovicích a nějak špatně jsem zašel až do echt romské čtvrti, vůbec mi tam nebylo dobře, ale nic se mi nestalo, jen se na mě dívali divně a všude byl někdo na ulici :)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Poprosím velké "R" na vstupní dveře.
    https://www.sreality.cz/...prodej/byt/3+kk/praha-smichov-holeckova/3048083036#img=0&fullscreen=false

Co dělá ty interiéry ďábelské jsou ty detaily typu - levné sprosté vypínače, plastové kliky oken a nejlevnější radiátor.

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEJLA77: je to v ghettu (proto ostatne ta cena). Jednou jsem se tam byla na jeden byt podivat cestou z prace (office look, laptop), nemohla jsem najit vchod, tak se ptam stareho cigana a on na me: ... slecno, ale vy sjte se asi HODNE ztratila, co?
    Za dvacku mi pohlidal auto, takze kdyz jsem se vratila, bylo v jednom kuse, ale na tuhle zkusenost jen tak nezapomenu. Byt (3+1) se vydrazil za necelych trista tisic, ted se ho po rekonstrukci snazi neuspesne nekolik mesicu prodat za neco pres mega.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: krásný kontrast exteriéru a interiéru...
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    EXCITE: Podle tloustky profilu strechy co je videt diky stresnimu oknu tohle vypada klidne na 250mm izolace, mozna i vic. To je pak rozdil :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MEJLA77: "ty křápe pitomej, jak já tě nesnáším!" je taky citová vazba
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SAT_ANN:Mám 12 cm PIR nakrokevku a stejně je tam v létě pekelný horko, budu stejně dávat klimošku.
    TABBY
    TABBY --- ---

Odkládací stolek za necelých 11 tisíc.

A mají i další stylové kousky, vše moc veliká krása...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    GECKO: "Richard Pachman má ke svému prvnímu pianu velkou citovou vazbu." - tak určitě, proto na něj postavil televizi a dvd s repráky :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam