• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    KULA
    KULA --- ---
    TABBY: koukni, je tam videt hrana té vířivky:₩₩
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    TABBY: to není bidet?
    TABBY
    TABBY --- ---
    Prijde mi, ze jedina csta na WC vede krz ten bazen...

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: Ty stránky, na které odkazuju tím rozhovorem, jsou mimochodem pěkná žumpička - předem se omlouvám, co vám to udělá s kontextovou reklamou atd. Asi teď budete mít v doporučených videích na YouTube trochu víc Ortelu.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ATUARFIK: Takovýhle masivní prsten nikdy nevěstí nic dobrého.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAR_TINA: Co to je za exota?
    ROZHOVOR: Michal Gulyáš - kandidát na prezidenta - Realita Dne
    https://realitadne.eu/rozhovor-michal-gulyas-kandidat-na-prezidenta/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: já jsem to pochopila z věty "odevzdávat nahrávky ve studiové kvalitě." Že to natočí doma a nemusí se vláčet do Abbey Road.
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    MAR_TINA: studio mě taky tolik nedrazdi. Ale poprvé jsem četla i celý článek. Co věta, to perla. Ta televize, co žárlivě pozoruje krbova kamna! A v soutěži o nejhorší doplněk spolu myslím soutěži barel na vodu a plasticka tapeta...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: pise kvalitni, ne profesionalni. Jako clovek pohybujici se kolem muzikantu bych mu tu budku nehanila, vypada prakticky. Ohavny je spis barel s vodou a fotka "mam na kryty bazen, ale slunecnik jsem ukradl z hospody".
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dlouho nebyl článek o zcela neznámé okrajové hvězdičce a jejím pelíšku. Tentokrát je potřeba trochu hledat, ďábel se skrývá v detailu. Nebo spíš v profesionálním nahrávacím studiu na fotce č. 8.
    Herec Michal Gulyáš bydlel už na 22 adresách. Věří, že tato je poslední - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...gulyas-herec-dum-za-prahou-bydleni-slavnych.A200618_155234_dum_osobnosti_web
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: *spatna volba skov: je to jejich prvni starost. Ukoly na takovejch pracovnich cestach se totiz vetsinou odviji od nasi prace:D
    VACA
    VACA --- ---
    Lol, nektery lidi jsou proste tak posedly nakupovanim. Jejich zivotni motto je nakupovat, nakupovat, nakupovat, travit volnej cas v pasazich obchodnich center a nakupovat, ze si proste zridej obchodak ve vlastnim dome. Uff
    Znam par lidi (povetsinou zeny) ltery jsou nakupovanim tak posedly, ze treba prijedeme jako pracovni team do nejakeho mesta, a jejich prvni ukol je dostat se mezi vykladni skrine obchodniho centra, a vecer pak zhodnotit co so dnes noveho koupili. Tohle by byl jejich mokrej sen.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MEJLA77: Tusim, ze nekde rikala, ze ta satna samotna vysla na $0,5M. Nicmene ta myslenka pocitu “nakupovani ve vlastni satne” se u vetsich saten s vetsim mnozstvim hadru a doplnku pouziva celkem casto a mne osobne nepripada uplne blba (byt tohle je samozrejme extrem).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: myslím, že bych z takového množství věcí byla čistě jen nešťastná.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    LUCIASHECK: to muselo být drahé a je to přitom vlastně ošklivé, nebo minimálně divné - bydlí vlastně v obchodě? :D
    Mimochodem většina věcí je fakt hogofogo, ale tedy pár gaučů je tam takových divných, asi z původního interiéru? :)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    LUCIASHECK: uffff, jako nektery kousky bych si vybrala, no, co si budem. a myslenka mit bar (byt zde je teda hnusnej) v satne neni vubec spatny :) navrhnu doma :-D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    COQUINE: Treba takovouhle? :-D

Inside the WORLD'S BIGGEST CLOSET | Ryan Serhant Vlog #99
    http://www.youtube.com/watch?v=zgaTH8ll3aY
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KASUMI: jako je pravda, ze jsem to vetsinou videla u tech, ktere maji z pokoje satnu :-D i tak mi prijde wtf vystavovat si krabice..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TABBY: statik se právě křižuje
    TABBY
    TABBY --- ---
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    COQUINE: ocividne maj hodne mista :D ja si takhle skladat kabelky do skrine, tak potebuji dalsi pokoj na hadry :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam