• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    ANTONIN: o chalupu se ti nepostara svj
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    DOKKTOR: smarja, proč si teda nakoupila nakou chalupu? Zrovna ta tachovsku stojí prd...dobrej bizar!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Řvu smíchy. Ze všeho nejvíce mě uchvátila fialová ložnice a designově zapuštěné sezení. Jestli to Honzík Mrázů prodá, měl by automaticky získat titul makléře roku :-D

Jesenice - Praha-západ | Prodej, Rodinný dům 7 + kk, 345,74 m2
    https://www.svoboda-williams.com/prodej/rodinne-domy/detail/33842-jesenice
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Hele a kde maj ty lidi nějaký věci? Já tam vidím akorát hromadu naaranžovaných pičovin.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    DOKKTOR: ta fejková kamenná zeď mě bude pár dní strašit ve snech
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    DOKKTOR: co bychom bez těchto reportáží dělali.

Roztomilým detailem u dveří na toaletu je pak vyříznuté srdíčko, které je vtipnou připomínkou dveří u venkovských kadibudek.

Návštěvy, co potřebují na záchod, z toho musí být vyloženě nadsene.
    AIJA
    AIJA --- ---
    DOKKTOR:
    Ještě by to chtělo do některýho kameňáku naaranžovat lopatu hnoje. Zavřeš oči a jsi tam!
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    ATUARFIK: víš jak, po osmičce v rachotě a hodině v metru vyjedeš výtahem, odemkneš svoji kóji a uf, hned se cítíš jak u babičky na statku
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DOKKTOR: Ach, představy městského lidu o "venkovském bydlení"... (= přijdu večer z pole a dám si tři hoďky utírání prachu z pičičufinek na parapetu. :))
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    Majitelé se vyhnuli rutině, byt v panelovém domě proměnili ve venkovské bydlení - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...vinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
    TABBY
    TABBY --- ---
    V domacnostnim klubu probehla minuly tyden debata o zbytecnosti kojicich polstaru a ruznych jinych spacich doplnku. Tuhleten krasavec povznasi prakticnost a vkusnost polstaru do uplne novych vysin.

Pro pripadne zajemce Hot Selling Big Size Creative Interesting Pig's Feet Plush Toys Trotter Simulation Pillow Cushion Soft Sofa Furnishing Articles
    TABBY
    TABBY --- ---
    Ten šiškostrop je opravdu originalni.

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    DOBYTEK: není to nejhorší...
    DEB: tohle je nejhorší :D
    DEB
    DEB --- ---
    DEB
    DEB --- ---
    DOBYTEK: musim rici ze to udělala "decentně", za me je to ale peklo uz jen proto ze ruzova
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    DEB: tyjo asi mam zvrhlý vkus, ale pokud pominu debilní nápisy, zbytečné krámy a démona ve vaně, tak za mě dobrý :)
    DEB
    DEB --- ---
    Mum splashes out £50,000 making every room in home the 'perfect' shade of pink - Mirror Online
    https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/mum-splashes-out-50000-making-22489963
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    TABBY: klasika, Miroslav Páral
    TABBY
    TABBY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam