• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MADIETTA: Co sedět, ale mejt to :-D
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    MADIETTA: To je krystalicky čistý peklo, ve všech směrech...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Kamenožroutova koupelna. Na tom záchodě se musí dobře sedět, člověk má i masáž zadních partií.

ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    _ANT_: no s vlasní zkušenosti vim, ze je to většinou tak ze mi lidi řeknou “smarja vy jste drahej, to si to radši udělám sám” a výsledky bejvají takové...ale je pravda ze remeslnik si taky říká kde jakej Lojza.
    DEB
    DEB --- ---
    MADIETTA: prvních x fotografii je to docela libive, pak uz to zacnu být jen divné a nejlepší je ten trun na tom hajzlu
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Problém s řemeslníkem aneb katastrofy českých bytů - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...remeslnik-stavebni-inspekce-opravy-svepomoci.A180426_120553_rekonstrukce_web
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ANNONKA: byt hezkej a pokud to prodavaji I s tim vybavenim, tak prodejen pseudobaroka a picicanek se vrati cast kupni ceny.
    GREW
    GREW --- ---
    LEPEK: Na zacatku byla asi byla romanticka predstava srpchovani s vyhledem, ale pak nekoho prestalo bavit, jak na nej cumej houbari (v americe teda spis outdooristi, lovci a rednekove) a hlavne mejt ty okna od zachlyho vodniho kamene.
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    nevím, jestli to je sledováním zdejšího a některých podobných obskurních auditek, ale občas na mě z reklamy vyskakují fakt dost divný věci
    Kusový koberec BASTIA SPECIAL
    https://www.mujkoberec.cz/bastia-special/2772-kusovy-koberec-bastia-special-101175-.html
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LEPEK: to alvarium je těžký jako kráva, do tehlech domků musíš zakomponovat už během stavby základů, jak to nestojí na pořádným betonovým soklu, tak se prohne podlaha a prdne to.
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    MADIETTA: nerozumím proč v interiéru v jedné z “věží” je u ta igelitová zástěna okolo - to je sprcháč?

Jinak zajímavá jsou ta akvária v oknech a překvapuje mne množství kabeláže u akvária v místnosti s pračkou..
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    QUIXDE: Souhlasim. Nicmene me porad bere :-)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    GREW: už ho dodali :)
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    LUCIASHECK: Kdyby jenom kuchyn, ale ta barva ramu, stropy buhvi jestli nejsou radoby dodelane...Celkove je to na citlivou rekkonstrukci nekterých veci, vc. koupelen. Prijde mi to takovy celý...šmucik...
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    JASMINOVA: Tam je zřejmé, že to bylo celý vybavený z Ikea. Takže tu kuchyň docela chápu.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    GREW: nenašla jsem ani výměry místností. Holt ex-airbnb.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GREW: Tohle imho neni realitka
    GREW
    GREW --- ---
    JASMINOVA: Me teda u toho bytu na Staromaku za 40m fascinuje hlavne to, ze ty realitce ten byt ani nestoji za zpracovani pudorysnyho planku toho bytu....
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    LUCIASHECK: za 40m už se vraždit skoro vyplatí :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam