• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    FRENNET: Presne, dodnes jsem netusila, ze se malicky muzou pri pohledu na neco konkretniho vcucnout do nohy.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    DOBYTEK: mne boule na cele a malicky na nohach se schovali.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TABBY: scrollovala jsem odshora a říkala jsem si, že ta mozaika až tak psychotická není, to je na tenhle klub málo... a pak jsem uviděla nohy. au!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: Suchare
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    IVUS_KA: To by si mohla poridit MAR_TINA ke svoji sosce :-D
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    TABBY: Naskakuji mi nohach modriny, jen to vidim.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Uzivatelska privetivost tech noh ma muj obdiv :)

KURE
    KURE --- ---
    ETERNITY: :D :D :D :D :D
    Designer's review: "I think it is very classy."
    Owner's review: "Bloody hell."
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    25 Times The BBC Show 'Changing Rooms' Thought They Nailed Their Room Makeovers, But Now The Designs Look Dreadful | Bored Panda
    https://www.boredpanda.com/before-after-makeovers-changing-rooms-trading-spaces/
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MAR_TINA: Z toho mě chytá úzkost.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KASUMI: Asi proto to zatim vsude, kde jsem to videla (u mestskych bytu) chteli formou cestneho prohlaseni:)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DEB: mne to rikat nemusis, jak vim, jak zjistit v ramci moznosti bezdluznost, ale a) to neni 100% (napr. v CEX ty exekuce nejsou hned, treba primo vykonatelny NZ taky nikde nenajdes..) b)to stoji penize a i cas :)
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    KASUMI: Známej teď shání byt a potenciální pronajímatel ho nevzal, protože si ho proklepnul a zjistil ze má exekuci.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    QUAACA: me by zajimalo, jak chteji dokazovat bezdluznost... jakoze ma clovek dodat vypis z registru exekuci, pojistoven, soudu, celniku, fu apod? :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GECKO: Puvodni majitele.
    GECKO
    GECKO --- ---
    MAR_TINA: na jedný fotce jsou dveře a ty stropy podle toho mají ta 2,35 a to není běžně vysoký... ale peklo to je... ale já nutně potřebuju vědět, co je pod zelenýma plachtama... nutně
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAMIONG: širokoúhlý objektiv v kombinaci s běžně vysokými (tj. nízkými) stopy tomu dává obzvláště zlověstný nádech.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KURE: Sestisetmetrovej barak se MUSI postavit na prtavym pozemku. To je nepsane pravidlo!
    KURE
    KURE --- ---
    KAMIONG: na pidi pozemku... luxus
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam