• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MADIETTA: Apage Satanas!
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    TABBY: to asi vysvětluje mnohé z naší politiky a asi by měl začít kandidovat i Michal David a Kočkovic klan

MADIETTA: ta terasa je asi nejlepší...

ARAON: nádhera, líbí se mi, jak se úplně vykašlali na nějaký úklid... doufám, že až si to někdo koupí, najde to ve stejném stavu :)
    SVAN
    SVAN --- ---
    MADIETTA: Baví mě tam ta morčata u té palmy na tom balkóně
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    MADIETTA: Vlastním v tom komplexu byt, podstatně menší. Pamatuju si, že před cca 12 lety, kdy se tam tyhle byty prodávaly, tak tenhle byt stál něco kolem 7-8 miliónů. Kupovali to tam v té době hodně Rusové. Jo a ten výhled není nic moc. Je to hlavně výhled do jiných bytovek.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MADIETTA: velmi mě zklamalo, že v koupelně dali přednost pohodlí normální vany před stylovostí stojací vany na lvích tlapách!
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MADIETTA: Lol, rikala jsem si “treba aspon ta terasa bude v pohode” - tam plot metr osmdesat :D.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MADIETTA: husty :) zvlast ti plysaci nebo co to je za bordel v te kuchyni :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MADIETTA: "Největší kouzlo bytu tvoří stropní podhledy." Takže z nízkých panelákových stropů ještě nižší.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TABBY: Olašský král protestuje, jeho bejvák vypadá méně nevkusně a je v něm víc zlata
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/1+kk/kvasiny--/1722994268#img=3&fullscreen=true zajímavě umístěný topný žebřík........................
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TABBY: kdyz ten kapitulni spravce rikal, ze nevylucuje, ze tam maji ve spajzu nejaky smajchlkabinet, asi myslel tohle.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Soukr. prostory Vyšehradské kapituly :-)

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Tady asi všechno.

People Are Sharing Real Estate Listings From Hell, And Here Are The 26 Worst Ones | Bored Panda
    https://www.boredpanda.com/terrible-real-estate-agent-photos/
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MEJLA77: V Helence byl za totáče jakýsi ústav nebo tak něco a kompletně ji to vybydlelo. Takže původním interiérům odzvonilo už velmi, velmi dávno.
    ARAON
    ARAON --- ---
    GREW: Me spis prislo, ze vetsina interieru neprezila totac, takze co nebylo puvodni, dostalo moderni interier, zatimco prezivsi casti vypadaji, jako ze byly uvedene do puvodniho stavu. Uprime receno mi to prijde lepsi reseni, nez se snazit o nejakou fake sesesi. A narozdil od vetsiny zde prezentovanych zalezitosti, by mi vubec nevadilo tam bydlet.
    GREW
    GREW --- ---
    MEJLA77: Ten nabytek v Komoranech mi prijde takovej Cernobyl: "Not Great, Not Terrible", bazen se mi libi, jak resenej. tzn. ze je uvnitr = moznost koupani v zime, ale zaroven otevrenej ven = moznost si tam v lete k nemu lehnout. Co me tam nejvic bije do oci sou ty cerveny obklady, ale zase mi to prijde "Not Great, Not Terrible".
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    GREW: v těch Komořanech mi přijde peklo ten nábytek a bazén...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    GREW: jako jo i s tímhle souhlasím... jen u té Helenky jsem byl asi shovívavý, protože je to "umění" :)
    GREW
    GREW --- ---
    MEJLA77: Tak to me to prijde presne naopak. Helenka ma totalne "zprasenej" interier, kterej se absolutne nehodi k vnesku ty vily. Vila v Komoranech by se naopak podle me s primhourenejma ocima dala.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    LUCIASHECK: IMO Sconto devadesátky
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MEJLA77: To jsou devadesatky jak vysity :-) (ovsem ten barak bych brala taky vsema deseti)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    tohle sem ovšem patří (u té Helenky to IMO není komplet peklo)
    Prodej prostorné vily, 528 m², na poz. 743 m², Praha 12 - Komořany | Luxent
    http://www.youtube.com/watch?v=N2c6s9rNyjM
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Nebylo? Je na prodej secesní vila Helenka...

Výjimečná secesní vila Helenka, Praha 5 | LUXENT
    http://www.youtube.com/watch?v=kTsAZUYNuDg
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GECKO: no právě, tam se dva nevejdou. To už radši pidiumyvadlo na záchod, tam si taky jeden případně může vyčistit zuby nebo tak něco.
    GECKO
    GECKO --- ---
    GENTIANA: Asi napotřetí jsem si toho všiml a stále přemýšlím, jestli to je dobré řešení nebo ne... ono pro vícečlennou domácnost to má něco do sebe, ale zase v tom miniaturním prostoru......
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Ale, všimli jste si, že v té pidikoupelně jsou dvě umyvadla naproti sobě?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    LUCIASHECK: Hlavně spoustu základního vybavení už tam máš, takže ušetříš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam