• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GECKO
    GECKO --- ---
    ETERNITY: Jo, to video stoj za to.. myslím, že hlášku "Já mam totiž sklep...... a v něm lidi...." hned tak něco nepřekoná.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ETERNITY: nezlobily, jsou to trifidi, opatreni jsou na miste
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    MALATI: Ma roombu.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MALATI: kytky zlobily a maji domaci vezeni:)
    MALATI
    MALATI --- ---
    Please explain...

SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    LUIS_: ...i provedení odpovídá ruskému vkusu. Zkus si pronajmout byt v Petrohradu a zjistíš, že takhle nějak vypadá standard nabízený v centru turistům.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ETERNITY: nedaleko centra na Zbraslavi... :)
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Neuvěřitelný způsob jak z garsonky udělat Airbnb pro 5 lidí. Teď k pronájmu tuším za desítku měsíčně.

GECKO
    GECKO --- ---
    ETERNITY: Tenhle barák už na nyxu určitě proběhl... možná v baroku? Video je dobrej úlet ale jestli něco nepochopím, tak proč něco takovýho proboha stavěli na tak zoufale malým pozemku....
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    ETERNITY: jsem upřímně zmatená... to video?
    Ale každopádně díky. Shodli jsme se doma, že něco podobného jsme ještě neviděli.
    DEB
    DEB --- ---
    ATUARFIK: to protoze je to z fejkovyho kulisovyho hradu na barrandove patřící princezně z obrazu :)))
    HOVADAK
    HOVADAK --- ---
    MOODYCAT: Když doma koukám na ty občasné fialové fleky od červeného vína na lince a okolí, nepřijde mi toto jako úplně špatný nápad :-).
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MOODYCAT: peklo hlavne je ze pred tim focenim neuklidili tu ropzlitou barvu na podlaze :))
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Moje “nejoblibenejsi” barva v akci.

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KURE: Precalounit veci neni problem, ale tipuji to na prodejny holandskeho nabytku (taky jsem pro ne mela slabost:))
    KURE
    KURE --- ---
    ATUARFIK: potřebuju vědět, kde je u nás nebo v bavorsku zámek vybavenej fialově, to musim vidět :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ALI: Renowned designer Enrike Keller je taky dobrý prokrastinovací materiál.
    Infin in Group s.r.o., IČO: 28531141, 29. 10. 2020 - Obchodní rejstřík | Peníze.cz
    https://rejstrik.penize.cz/28531141-infin-in-group-s-r-o
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ALI: "Some of the furnishings have their own history and were brought from the castles of the Czech Republic and Bavaria" - a že se po tom bavorská policie neshání?
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    ALI: Ne že by to nebylo strašný, ale je dost poznat, že je to o poznání míň strašný než když někdo spáchá totéž v typickém paneláku s nízkýma stropama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam