• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    GECKO: Jsem presvedcena, ze ho tam nastehovali jenom pro efekt a s prodejem zase pude:)
    GECKO
    GECKO --- ---
    ETERNITY: To je IMHO o penězích. Otázka je, co všechno se rekonstruovalo. Okna jsou plastový, parkety přebroušený a nalakovaný, ale rozlezlý a nevypadaj vytmeleně, elektrika ví čert, ale zásuvky se vyskytují v různých výškách, jestli jsou rozovody nový těžko říct... takže udělat kotel a komplet ústřední topení asi bylo moc drahý a co jinýho by se tam dalo provést? Zajímal by mě ten klavír... asi tam byl a nikomu se s ním nechtělo stěhovat tak tam zůstal pod plachtou a zůstane tam i nadále...
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ETERNITY: Vzhledem k dispozici si myslim ze byt bude pouzit jako kancelar. Pak nic z uvedeneho nevadi.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    DEB: K tomu mlcim a soupu nohama, to mame taky (pristehovali jsme se do plovoucky, muz zacal "rekonstruovat", ja u toho rvala, ze je z toho spousta bordela.... a parkety mame jen v obyvaku:))
    DEB
    DEB --- ---
    *tvl
    DEB
    DEB --- ---
    ETERNITY: ja zas nechapu tu kombinaci plovoucky a parket, tak dej bud to a nebo to rvl :)))
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    .... kdyz k vam realitka nastehuje klavir, aby doladila homestaging....
    Ne vazne... ktery debil zrekonstruuje letos cely byt a necha tohle vytapeni??
    https://www.sreality.cz/.../5+kk/ostrava-moravska-ostrava-postovni/2045262940#img=9&fullscreen=false
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    DOBYTEK: nesměju se. Zírám.
    A je mi i smutno, když se likvidovala babiččina domácnost neměla jsem ji kam dát. Tu ložnici. Stejná sestava ,v naprosto perfektním stavu, ořech. Ale čtvrt milionu je opravdu hodně ..:-(
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ANNONKA: jestli k tomu dodavaji tricetiletou verzi magdy vasariove, tak objednavam hned!
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ANNONKA: se směješ, ale moji rodiče dost podobnou ložnici před mnoha lety prodali za srovnatelnou sumu, takže svého kupce si to časem určitě najde.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    A jak to, že nikdo nechce tento skvost za tuto MIMOŘÁDNOU cenu? https://aukro.cz/...VFJBTlNBQ1RJT05BTDoxMDA0MzExNjY6ZWVkZTYwNDAtMjM1MC00MmZiLWI0ZDctOWE1N2MzMDUwMjdl
    Ti 4 sledující to sledujeme už hodně dlouho, zda se prodá...................:-)
    Ten nábytek je klasika, ovšem kdo jej oceňoval....
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    LADAVAZA: Nikdo nezakoupil. Nikdo nesleduje. A já se ptám, co jsme to za společnost, když takový skvost stojí zcela mimo zájem zákazníků?
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    AUKRO – největší české online tržiště
    https://aukro.cz/nadherna-nastena-velka-lampicka-lod-6974035863
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ATUARFIK: Before it was cool :)
    GREW
    GREW --- ---
    ANNONKA: Lidl a Kaufland = Schwarz Gruppe tzn. maji stejneho majitele.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    GREW: v kaufu to mají taky..
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KAIRRA: v tomhle pripade by ta scena mela vypadat takto:
    "ted tu byl! a ja ho s tim vyrazil! tak doufam ze nenesete podobnou hovadinu."
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    TABBY: tyvolenene. Teďka jsem česala jabka do přepravky ovoce-zelenina po dědovi (tzn klasický fortelný plast z osmdesátek) a říkala si, jestli tohle taky někdo redefinoval. Začínám si připadat jako Cimrman, vždycky mě někdo předběhne a já zůstanu chudá.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TABBY: Ve svém prvním zaměstnání po maturitě jsem dělala účetní v jedné hospodě. Neměla jsem stůl ani židli, seděla jsem na sudu piva u pultového mrazáku. A když bylo potřeba narazit nový sud, dovalili mi ten prázdný, já jsem si přesedla, odevzdala ten plný a pokračovala v práci. Koukám, že jsem byla hipster a a ni o tom nevím.
    TABBY
    TABBY --- ---

Konferenční stolek. Pouhé dva tisíce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam