• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    ERRTU: A sechnali jste nakonec?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JAKE_UP: pres dekadu normal, kdyz jsme pred 12 lety schaneli byt, setkavali jsme se s tim ze do vymery byl zapocitan i sklep, spolecna pavlac atd. uchvatne kuriozni byl 40m2 kumbal evedeny jako 3+1. samozrejme slo o 2+kk (kuchyn v chodbe fakt nepocitam jako +1) a jedna ze tech cca 17 metrovych mistnosti byla rozdelena uprostred japonskou papirovou pruhlednou stenou kterou bych pri vetsi ryme prokychl nazkrz...
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    LUCIASHECK: není to srovnatelné, ale úplně se mi vrátily vzpomínky na babiččin záchod s prkýnkem potaženým leskimem a panenkou s ručně pletenou sukní která fungovala coby držák na hajzlpapír. A do toho ten nezaměnitelný pach cigaret nasáklý do tapet
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ATUARFIK: zkus taxidermy furniture

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MATHEA: Byla jsem inspirována, ale k mému překvapení jsou výsledky hledání "taxidermy coffee table" docela ubohý. Tohle je asi tak to nejlepší, co Google nabídl, leopard tam nebyl žádný.

MATHEA
    MATHEA --- ---
    Ja nasla neco, co sem najit nikdy nechtela.

Skleněný konferenční stolek Bold Monkey Dope As Hell 90 x 40 cm s motivem pantera - Designový Nábytek
    https://www.designovynabytek.cz/...z&glamivoucher=GLAMI&gci=a431fd24d2e32e03f30bcee378338cbeb1150bf7

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    KAIAFOX: takový barák s námi sousedí, chtěli jsme koupit jen tu zahradu...no bylo to za nesmysl :D
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ANNONKA: Ano. A ty "schůdky" končí čtvrtým schodem (s glóbusem), leda by to pokračovalo žebříkem. Ve skutečnosti je to hodně speciální šuplíková skříň. Pastelky v nose speciální, stejně jako zbytek vybavení.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KAIAFOX: já zrovna včera koukala na chalupu, co byly dvě za cenu jedné - jedna 2+1 a druhá 2+kk, přes dvůr.
    Ale svým zvráceným způsobem, právě kvůli tomu, že máme děti, se mi to líbí!
    Jen teda ta lokalita je nepoužitelná, takže nic.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRISSIE: Tak chalupy jsou samo o sobě.. ležim v tom přes rok a nepotkala jsem zhola nic použitelnýho.. Nejvíc pobavil dům, kterej měl zahradu přes silnici. To fakt chceš, navíc s malejma dětma :D. Ani se nestyděli si za to říct pár mil. :D.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    TRISSIE: ony i ty udavane dispozice taky dokazi prekvapit, kolikrat nechapu, jak dokazi do 50 metroveho bytu nacpat 4kk, ale taky uz to na me parkrat vyskocilo.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Má sestra má byt v "loftech" na Palmovce a tam mají byty (hlavně ty prťavý, jako její) vestavěné patro. Pravda, strop bytu je tak k 5m, takže patro má okolo těch 2m. A tudíž uplně běžně v inzerci je udávaná plocha bytu včetně té galerie na spaní (tj. 25m plus 15m patro na spaní) :-)))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    začínám chápat, proč, když mám nastavený filtr na chalupy s pěti a více pokoji, mi to pravidelně hází výsledky 60m2 a dispozicích typu 2+kk - někteří realiťáci počítají do těch místností i zádveří, závětří a kumbál na dřevo!
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    PLOMBDENTIST: boží
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ETERNITY:
    PLOMBDENTIST: to tu bylo u jednoho airbnb bytu - bylo tam vestavěné celé patro, akorát mělo světlou výšku asi 1.5m. Plocha jako plocha...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PLOMBDENTIST: prenos myslenek:)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vetsinou neni specifikovane, jakou plochu cislo popisuje, takze se tam vejdou sklepy, lodzie, spolecne prostory, kus vytahu, idealni podil na dvorku atakdal. Vyjimka neni dvojnasobek skutecne plochy bytu. Nejvetsi kuriozita pro me bylo pripocitane spaci patro:)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Tak dneska se do výměry počítaj i zdi/zastavěné plochy, ne? To taky něco hodí.. u nás doma jsou nosný 70 cm :D.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MOODYCAT:
    TORRORTX:
    Touhle logikou má náš byt hodně přes 100m. Co na tom, že je jinak tak malý, že když zavřeš vstupní dveře, vypadneš oknem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam