• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    JASMINOVA: no a mě to baví :-), používala jsem přemýšlení nad plánky a jejich upravování místo meprobamatu už v šerém dávnověku minulého tisíciletí :-) Nejsem architekt, mám to místo křížovky a hlavolamu dohromady. Takže sem s tím :-))))))
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JASMINOVA: Přidávám se, nejsem architekt a nenudím se, ale teorii architektury a takové ty věci dělala na škole pěkných pár let, plus jsem zažila nějaké budovatelské úsilí zblízka a přinejmenším mám trochu oko na to, aby se dveře neotvíraly do sebe.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TOPAS: hoď to sem, nudící se architektka, tč na mateřské, se ráda podívá ;)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ERRTU: Za barákem pole s bavlnou a ve sklepě Kunta Kinte.
    GECKO
    GECKO --- ---
    ERRTU: Ten barák hoří ne..... tak pohoda.... hasiči na fotce nikde nejsou
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ERRTU: strasne me tam stve ta jedna koule bliz k vchodu.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JAKE_UP: hele uz uvodni fotka jasne naznacuje kdo je cilove publikum...
    tady imho chybi jen cinske sochy lvu u vchodu a mozna vkusna fontanka...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    PLOMBDENTIST: mám neblahý dojem, že jsou to nějak podivně spojené dva byty dohromady,
    TUILE
    TUILE --- ---
    TOPAS: za me je nejdulezitejsi vyber mista. ostatni se pak uz da prizpusobit.
    jestli budes stavet novostavbu, hod sem pak navrh a dockas se kritiky.
    jestli budes rekonstruovat, tak si uzijes svy, na druhou stranu v stary zastavbe te budou cekt uplne jiny fuckupy nez v ty novy.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    TOPAS: To vubec neres. Az si koupis/postavis prvni barak, tak to potom uvidis taky. Nejvic u sebe :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TOPAS: Hod to sem a najdeme ti tam i to, co tam neni:) Nyx jako brainstorming pouzivam bezne, lidi tu maji kazdy jinou specializaci a vic oci vic vidi. Tvoje investice nemuze skoncit spatne, kdyz jsi schopen se nad tim takhle zamyslet. Majitele techhle perel si vetsinou mysli, ze sezrali vsechnu moudrost a vkus sveta.
    TOPAS
    TOPAS --- ---
    Tohle auditko mě děsně baví, ale poslední dobou začínám být lehce zoufalý. Nejsem architekt ani nic podobnýho a úplně mě fascinuje, jak prakticky dokážete přemýšlet a vidíte ty špatný věci už jenom fotek. Výhledově si chci taky nějaký barák koupit. Bude to taková ta velká životní investice, ale čím dál víc se bojím, že si koupím nějakou perlu, co se tady objevuje. :D

Neexistuje nějaký anti "peklo v interiérech, exteriérech" checklist nebo tak něco?
    SAL
    SAL --- ---
    TUILE: Přesně :). Lahůdka nosit vše včetně sekačky přes bílej obývák.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GREW: Protože cyklistika nebo lyže jsou extrémně okrajový sporty. Děti mají kolo jen výjimečně, stejně jako zimní oblečení. A boby je nejlepší skladovat v pracovně.
    GREW
    GREW --- ---
    JAKE_UP: Pac kazdej ma uplne stejne vkus, stejny naroky a stejny konicky jako ty. Sice u nich treba nikdo na kole a ani na lyze apod. nejezdi, ale v byte/baraku na to musej mit nutne uloznej prostor, protoze si to rek...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    TUILE: To jsem schválně nepsal, protože ty nemám ani já ve svý garáži, ale v servisu.

SITH: A jo vlastně, o starost míň, to se vyplatí.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TUILE: Ty se daj nechat v servisu, doma strasit nemusej
    TUILE
    TUILE --- ---
    JAKE_UP: a dve auta, takze jeste dve sady gum na prezouvani :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    MAR_TINA: krásný zahrádky, oceňuju ty zdi, za mě by mohly být i vyšší :-)
    SITH
    SITH --- ---
    JAKE_UP: na tohle nemáš prachy, protože splácíš 9M CZK lol
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Má to garáž? Čtyřčlenná rodina má (minimálně) čtyři kola, lyže, prkna, brusle, boby, saně, koloběžky, tunu sezónního oblečení.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    PLOMBDENTIST: Jak leží ten medvěd jsou po straně dveře, takže nevyužiješ ani celou šířku zdi. Totéž pracovna.
    Jako jo, tohle jsou místa, kde ty skříně nakonec skončí, ale ideální to fakt není. Pro mě j ale nejzásadnější hovadina to schodiště, to je fakt zlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam