• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    OMNIHASH: zrovna od MIST bych nečekala, že by někde v lese stavěla takovouhle ošklivou opršelou kůču.
    MIST
    MIST --- ---
    OMNIHASH: ty si delas srandu?! :DDD.....ja nic nekupu, ja uz svoje mam. Jen smejdim po realitach v okoli jezera pro inspiraci a pisu si poznamky typu "vanu ke stropu nezvedat a schodky k ni nedelat" :DDDD
    Stavet budu, ale v zadnem pripade ne ze dreva. Stejne tak mi na stene nebudou viset zadne zdechliny, jak je v kraji zvykem :P
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ETERNITY: eh, to neměla být urážka, ale prostě to vypadá tak... vybydleně, no.

Jeden známej pronajal byt nějaké známé své známé a asi po dvou letech ji vyrazil. Při zkoumání škod narazil na takové jako... no, broky ve zdech, bordel strašlivej, smrad strašlivej, a protože je to chlapec nevinný, zanalyzovala mu parta zcestovalejších kamarádů, že, inu, se tam vařilo a fetovalo a když má člověk stav po požití mnoha neurotoxinů, no, prostě, má vydlabat broky ze zdi, vymalovat a být rád, že furt ten byt má všechny zdi.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    GENTIANA: Smrtak s pecinkou byl stary dusevne nemocny Jozo, ktery chodil vybirat popelnice a rad se vecmi z nich obklopoval. Jednou proste blafl, od ceho, to nevim, nekouril.
    A v tomhle baraku se nikdy pervitin nevaril, byl to slusny barak! Vlastne jsem nikdy nebydlela s varnou pod jednou strechou (a varit neumim, ale to napul vychazi z toho, ze jsem bidny chemik). Hodne se tam foukalo techo (vdechoval toluen). Toho jsem se nikdy sice aktivne neucastnila, ale evidentne se stacilo s kamarady bavit - po jedne nehode jsem se dostala do nemocnice a uz jsem nikdy nikoho nepresvedcila, ze jsem nefetovala a zadny stav nemela, lekari mi nekde nejak v tele to techo nasli taky a sup s tim do papiru:)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ETERNITY: smrťák s pečínkou byla nehoda ve varně pervitinu, nebo prostě jenom někdo nešikovně manipuloval s plynovým sporákem?

A já teda tak nějak měla dojem, že když jsi tam bydlela ty, tak tam ještě omítka neopadávala a tak nějak to tam okoralo posléze. Jestli jsi vyrostla na dvorku s kozama, tak teda gratulki k úprku.

SULTHAN: Mně by teda vadil ze sprcháče míň výhled kamsi do rvorku, než do škopku plného nádobí.

TOPAS: Kdybych měla koupelnu s oknem, jako že bych moc chtěla koupelnu s velkým oknem, tak bych tam pěstovala kytky.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MIST: hele proč si vlastně nekoupíte pozemek a nepostavíte to sami? Zrovna ta Montana není úplně přátelská k provozu těhlech strašlivejch mcmansionů z dřevotřísky a plechů, a postavit tam pořádně zaizolovanej barák mě přišlo jako krok č.1. Popřípadě ty historický ranče/sruby vypadaj tak 10x utulnějš, dřeva je tam všude dost a životnost to má minimálně srovnatelnou:

MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MIST: asi jde o to z obou stran vidět oheň nebo kvůli šíření tepla, zima tam bude asi krásná - je to sto kiláků od kanadských hranic... právě mi ta cena za tu velikost přijde jako super, u nás by se asi za chalupu téhle velikosti v horách s takovým výhledem chtělo víc... a ten výhled je nádherný
    MIST
    MIST --- ---
    MEJLA77: je to v docela lukrativni casti Montany, ta cena odpovida, predrazene to neni. Zaujala mi ta koupelna, jinak je to strelene rohate - treba kdo da krb rohem do obyvaku.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MIST: ten dům je pekelný, na to, že je postavený na skále asi někde trochu mimo civilizaci a chtějí za to 17 milionů? To není zase tolik a velikost slušná... a to okolí tedy super, nelíbí se mi interiér, minimálně některé části, ale asi bych zvládl tam žít :)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    MIST: už se vidím, jak v tom bludišti ráno poslepu hledám kuchyň.
    GECKO
    GECKO --- ---
    MIST: Díky.. myslel jsem, že to je lokální... ale jinak tu garáž prostě nutně potřebuju... strašně moc...
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    nepomohla by zipline z lustru rovnou do postele?

MIST
    MIST --- ---
    GECKO: zbytek domu je divny jen tim, ze se majitel vyziva v ruznych uhlech a mistnostech ruznych tvaru. Krb, umyvadlo v rohu, vede tomu ta koupelny......lustru nebo stropu se lze pridrzet pri vylezani z vany.

126 Little Ct, Bigfork, MT, 59911 | realtor.com®
    https://www.realtor.com/realestateandhomes-detail/126-Little-Ct_Bigfork_MT_59911_M70901-62248
    GECKO
    GECKO --- ---
    MIST: Víc fotek? JInak sprcháč taky dobrej a z vany se dá IMHO rovnou zavěsit na lustr...
    MIST
    MIST --- ---
    Tahle vana je taky vyzivne umistena....uplne se vidim, jak mokra lezu z vany ven. Mozna to je past pana domaciho, jak vybirat zivotni pojistky.

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    NEI:Nadstandardní výška parapetu dává tušit "sklepní feeling".
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEJLA77: Na co sprchac, kdyz mas hned po ruce drez....:)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KAIAFOX: No to je právě to okno...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    KAIAFOX: možná i tuto funkci může plnit sprcháč... :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    hodte sem odkaz na celej ten inzerat.
    jestli ma byt dvacet metru ctverecnich, tak mi to tak strasny neprijde (mam uchylku pro netradicni reseni mikro bytu).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam