• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    ETERNITY: to je rez, nelze umýt, alespoň doufám :)
    MLUKS
    MLUKS --- ---
    Dnešní výblik z facebooku
    Bazar Choceň a okolí
    https://www.facebook.com/groups/1453153101646974/permalink/2576575872638019

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ETERNITY: ale tak, dlaždičky jsou vyleštěný :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    ETERNITY: njn, velkej rozptyl..
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Uz jste dneska obedvali?
    TOHLE je schopen nekdo nafotit do oficialniho inzeratu na prodej bytu.

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ETERNITY: tohle je třeba vysloveně o život...

DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ETERNITY: vsechno jim odpustim, ale kdo se dokaze koukat na jedovate zelene steny?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: asi měli rádi barvy... jen škoda, že tato láska nebyla opětovaná!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ATUARFIK: Na Karpyntnej zdechnyl kon. No... a taky par bytu. A pritom je tam taaaaak kraaasne.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PLOMBDENTIST: Ale narvat do jedne koupelny tri druhy kachli a jeste mozajku? S divnyma schudkama a odskokama vsude? No.... mozna je to umeni. Kubismus nebo tak neco, ja tomu nerozumim....
    Docela pekna jsou ta dreva v predsini. Pokud to teda neni polystyren. To by se adoptovat dalo.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ETERNITY: Rekonstrukce se zdařila, byt zemřel.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Chapu (viz kuchyn za odvoz), ze jsou casto veci poplatne dobe, postupne placane dohromady, nemovitost ceka na rekonstrukci a tak...
    Ale kua kdyz nekdo rekonstruuje a pak prodava byt po "zdarile rekonstrukci", proc to vypada takhle???? Moje setrne srdce by se stitilo to vybuchat a nezit v tom dalsich dvacet let... ale zit se v tom taky neda!

Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/3+kk/trinec-karpentna-/983022172#img=5&fullscreen=false
    FAITH
    FAITH --- ---
    ETERNITY: A potom mas takych hajzlov ako som ja, ktori tu harmoniu naschval narusia a pozoruju ludi, ako im to vadi :)
    MIST
    MIST --- ---
    DOBYTEK: to je strasny, ale ta benzinova pumpa mi dostala ....to peklo co prozivam pokazde, kdyz se netrefim na spravnou cenu a nadrz uz preteka :DD
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    DOBYTEK: Ale vetsina nyxaku ma z takovych veci tik v oku, nevim, jestli je v tom nejaka kauzalita, nebo je to vec nahody, ze tady mam casto pocit jak na srazu anonymnich OCDckaru:)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: to muselo dát příšernou práci, a přitom... :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: já bych si tuhle dlažbu nepustila domů ani správně položenou. Z toho jednomu jebne.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    TRISSIE: je pravda, ze vetsine lidi to asi nevadi. Ted jsme doma koukali na realizace par vybranych firem a oni si podobne hruzy klidne hodi na web jako sebeprezentaci
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAWERICK: jsem psychicky velmi odolný jedinec! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam