• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    GENTIANA: podle mě je to novotvar, který vyjadřuje, že to není ruční řezba, ale vyrobeno nejspíš strojem na řezbování :)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEJLA77: odkud se vlastně vzalo slovo "řezbovaný"?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PAKOBYLKA: Best od 2007.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    PAKOBYLKA: Kromě tebou jmenovaného mě překvapily rozměry bytu.
    Jsem v 1+kk 46 m2 plus komora v přízemí, tak mi 4+kk 88 m přijde jaksi málo :-)
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    byt ani moc neřešim, ale při shlédnutí fotografie č. 7 jsem se nejdřív zamyslela a pak trochu vyděsila. to je ale věcí, co se dneska vyrábí....
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/4+1/usti-nad-labem-krasne-brezno-vojanova/3009321564#img=18&fullscreen=false
    TENZO
    TENZO --- ---
    Vyhodime raketu za sklenene zabradli aby ta klima, ktera mohla stat na strisce za rohem byla poradne videt.

ADITU
    ADITU --- ---
    APRILMOUSE: i kdyby doteď ne (o čemž výrazně pochybuju), během víkendu se doučí :)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    TRISSIE: naprostá nádhera, taky si budeme muset objednat nějaké řezbované barokové apliky :)
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    MEJLA77: Vetsi kocky?
    Hned se mi vybavil film: Taxidermia

APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    TUILE: ona moc cizi nemusi, ale dostaneš kupu náhradníků :-) a umis pridelat listu? :-)
    TUILE
    TUILE --- ---
    APRILMOUSE: ja do toho du, pokud dostanu aspon na deset minut pocku!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    APRILMOUSE: Ja do toho klidne jdu, ale trochu bych ocenila, kdyby zadobrovolnicil nekdo z blizsiho okoli:)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    TRISSIE: uch, oni "rekonstruují" postarší nábytek na PROVÁÁÁÁNS? Tedy všecko všecičko natřeme na bílo, lehce oškrábnem na pár místech a napíšeme HOME, PARIS apod?
    uffff....
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ETERNITY: zvolte nyxiho zastupce kutila a nechť vyzbrojen protislizovou pistoli, placackou na pavouky a sroubovakem (neb to chci vratit do puvodniho stavu i s listou) prijede a supliky slavnostne odtajni :-) do te doby se jim budu nadale vyhybat obloukem :-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    APRILMOUSE: Myslim, ze mluvim za cely nyx, kdyz reknu: pust nas dovnitr!!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JASMINOVA: jako že je pod pódiem mumifikovaná opice či nějaké pozdější vývojové stádium? :-)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TRISSIE: myslela jsem, že tou evolucí doplňuješ možnosti toho, co by mohlo být pod pódiem a dávalo to smysl..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ale jinak, ať jen nekecám, už konečně vím, kde se berou ti Ludvíci do paneláku! (mimo jiné) v Nerestci!
    Bazar www.aaaholandskynabytek.cz - Sbazar.cz
    https://www.sbazar.cz/www.animanabytek.estranky.cz

hledala jsem příborník na chalupu, ale to je teda moc obyčejný, ale rozhodně vás nemůžu ochudit o skvosty, jako jsou:

zámecký nábytek nový

(představte si to v tom paneláku pro větší grády)

nebo socha evoluce člověka!
    TUILE
    TUILE --- ---
    proc to asi znepristupnili, aha?
    tam musi bejt minimalne umela labut!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    APRILMOUSE: po kolotočáři tam mohlo zůstat něco fakt zajímavýho - nebo minimálně něco, co se fakt bude hodit do tohoto klubu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam