• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    JASMINOVA: neni tohle takova ta tapeta, na kterou se prave da kreslit kridama?
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    tvl, ja mam doma vlastne strasne uklizeno! :D
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ALENNAI: top dětský pokojíček
    By mě zajímalo, jestli to takhle natřeli a řekli si jo, to je super, můžou kreslit až na strop.

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Ten barak Podhurskyho dela dojem staromladenecke domacnosti. Fotopritelkyne dela dojem, ze mu do jeho domacnosti nehodla zasahovat, ze tam jezdi...ehm...na navstevy.
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    ALENNAI: přesně, úplně mě fascinoval ten bugr. Hanba by mě fackovala.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MEZZANA: A já si říkal, co zrovna na tomhle prašivci o generaci mladší holka vidí. Teď už je to jasný, takový nabídce vskutku odolá jen málokterá.
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    ALENNAI:
    JAKE_UP:
    OT bydlení, ale ty bláho.... :D
    „Navíc jsem časem zjistil, že se na to dobře balí holky – když jí navaříte, nalijete dobré víno a ještě nabídnete focení aktů, která by odolala,“ směje se.

Fotografování je další hercův koníček, jeho nejčastějším objektem je přítelkyně Veronika a nejoblíbenějším snímkem je ten, který vyšel v časopise Playboy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: chtělas je pro sebe, co :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: Doted lituju, ze jsem je sem dala 😹
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: po nějaké obdobné diskuzi zde mám v ložnici sošku souložích buldočků. ale stálo mě to míň :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JAKE_UP: kazdy umime neco:)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ALENNAI: Vana je vířivka, sprcha z umyvadla imho slouží k údržbě té vířivky.

Jsem ale jediný, komu přijde divný, když oblečená holka drží svou nahatou fotku v galerii u článku o bydlení?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    LUCIASHECK: to mel byt spis nahled toho, co to vlastne je. Za petku ji maji v eantiku (jsem v pokuseni se odmenit, pokud dam dneska zkousku), cas od casu se nekde obevi v drazbe. Jako soliter by mohla fungovat.... aj prach bych na ni utirala:)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ETERNITY: Obe jsou zamluveny
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ETERNITY: Ne, ne, to je dobry, takove ztrate te nemuzeme vystavit :-D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: mimochodem stoji skoro pet tycek, kdybyste me chtel nekdo predbehnout a zbavit utrpeni.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ALENNAI: porad tvrdim, ze chcu tu kocku. Cele rodine uz naskakuji reklamy skrz hesla "tlusta keramicka kocka" zadaneho do googlu:)
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ETERNITY: jooooooo, ale to už je posunutý měřítko. Jako chápu, jak to myslíš.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ALENNAI: Ja bych ten zapraseny rozek neprezila. Ale videla jsem uz tolik interieru s ruznymi skvrnami buhviceho, ze tady mi prijde vlastne uklizeno. Prach je cista vec, to neni treba moc, pot a tak, prach je v poho:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam