• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    JAKE_UP: přijde mi to trochu přeplácané, zvlášť když údajně "vyznávají minimalismus", ale já mám radši ty prázdné místnosti. Nevkus možná, ale peklo to není.
    GREW: máš asi pravdu, ale z toho viním architekty, poznávám všechny nešvary, které mi teď cpou do bytu taky, a buď máš čas se s nimi hádat, nebo se holt kocháš vizualizací a doufáš, že to dobře dopadne.
    GREW
    GREW --- ---
    JAKE_UP: Muzikant/skladatel, kterej nema klavir v pracovne, ale v obyvaku. Miniatruni detsky pokoj, navic v kombinaci s pokojem pro hosty. Nikde nejsou zadne ulozne prostory. Zachod v koupelne. atd. Cim vic se na to divam, tim blbejs to na me pusobi, takovy katalogovy bydleni na oko.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GREW: Příklady?
    GREW
    GREW --- ---
    JAKE_UP: Na prvni pohled to vypada pekne, pri podrobnejsim prozkoumani si clovek uvedomi, ze to patri presne do tydle skupiny.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    JAKE_UP: dítě jistě ocení nápis seniorské kapely AC blesk DC na stěně :D
    GECKO
    GECKO --- ---
    NIKDAS: No zvenčí to je taková úplně typická nenápadná šumavská chalupa... tak určitě....
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JAKE_UP: Krasny prostor, dite strcili do kumbalu. Schvaluju.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    JAKE_UP: Teď je otázka jak věrné to té vizualizaci bude, žejo
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Dávám to sem hlavně jako kontrast k předchozím pekelným obydlím umělců. Marek Ztracený očividně nosí domu slušný zlaťáky a i když třeba pokoje pod střechou mi přijdou divně malý a kůže na podlaze bych mít nemusel, celkově se mi to dost líbí.

OBRAZEM: Zvenku nenápadný, uvnitř mimořádný. Nahlédněte do nového domu Marka Ztraceného - Super.cz
    https://www.super.cz/760362-obrazem-zvenku-nenapadny-uvnitr-mimoradny-nahlednete-do-noveho-domu-marka-ztraceneho.html#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=super.sznhp.box&dop_req_id=oRg7wotA6ej-202105270605&dop_id=760362&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    MEJLA77: to je dokonalá fotka, ještě barevně vyladěná, jen vystavit!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MEJLA77: "Jak jsme pronikali škrabkami do hloubky, uvědomovali jsme si, že vlastně ryjeme do historie. Postupně se před našimi zraky střídaly malířské techniky i dobové styly. Po odstranění svrchního okru jsme narazili na "brusel", jehož odvážné diagonální blesky se propily i do spodních vrstev porevolučních optimistických válečků."
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    STARE_CASY: jinak na tom dvorku by se asi dobře pěstovalo různé byliny, které mají zůstat skryté očím okolojdoucích :)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    STARE_CASY: mně se líbí pohled do "zrcadla času", kde je vidět do minulosti tak minimálně 3 výmalby :)

DEVIL
    DEVIL --- ---
    STARE_CASY: z koberce v tom obejvaku odrizli ten kus co je v loznici ;]
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    STARE_CASY: staging je super, taková varovná kontrolka, že se od něčeho zásadního odpoutává pozornost.
    Tady to má tak hipsta styl, že to dost pravděpodobně skončí tak:
    TUILE:
    TUILE
    TUILE --- ---
    STARE_CASY: nahodou, ten inzerat ma takovej dosah, jakej by bez rucniku v koupelne rozhodne nemel.
    ten realitak je buh. to si koupi nakej przak a jeste priplati jeden mic navrch.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    STARE_CASY: ok, kouknu ke Svitavám :)
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    KID_MCHUTT: odkaz máš v příspěvku, ne který reaguju :)

Je to někde u Svitav. Doporučuju si ten inzerát otevřít. On už ten popis má básnické ambice :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    STARE_CASY: kde je ten skvost? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam