• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    BERUSKA_CA: Když pominu barevnost (do očí mě nejvíc bijou ty kytky) tak rozložení se mi zdá na ten prostor super. Včetně sekundární sprchy u záchodu. Očividně to navrhoval docela rozumný člověk.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BERUSKA_CA: já bych tam stejně choval terčovce
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    PALEONTOLOG: Vana typu fish tank mi na tom vadi ze vseho nejmin, ale musi byt radost to umyvat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BERUSKA_CA: ně se líbí t yšmírovací vany, to bych nezatracoval !
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Je libo ruzovou koupelnu?

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEJLA77: Ne, to jsou zapajcovane "diry".Treba tankove prustrely nebo tak neco, Malati to vlastne docela dobre vystihuje.
    MALATI
    MALATI --- ---
    ETERNITY: Tudy už Zombie apokalypsa prošla...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GREW: Jsou to zatim jen vizosky, ale stul vypada pekne..Na sumavu se hodi..Bude to trochu pritmavenej orech jen z fosen, takze bych cenu odhadnul na 35-50k
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: to mají být jako že listy?
    KCE
    KCE --- ---
    ETERNITY:
    domecek: plot:
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ETERNITY: me se plot libi
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KAIAFOX: Je to u Trince, treba pan domaci zpracovaval prebytky.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ETERNITY: To je ještě větší hrůza než ty berlínský zdi, zvolna zaplavující český venkov.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Neni to sice interier, ale zaujalo velmi. Ten plechovy plot, zlate mrize ve drevjankach uz neresim.

MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    77WHITE: taky se živím 3D a podle mě jsou to taky dost jasné rendery, chybí tomu trochu zaoblení hran (stůl, hrana zdi apod.), je to všechno hrozně ostré...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TRISSIE: a pořádají plesy pro 100 hostů nebo na co potřebujou reprezentační prostory? Bez ironie, prostě to nechápu.

ETERNITY: Já. Dost marně se to snažím zavést do teorie architektury, ale jsou to fouňové, nezní to dost cizozemsky :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    77WHITE: To je tak nejak dobra rada pri jednani o cemkoliv s kymkoliv:)
    GECKO
    GECKO --- ---
    77WHITE: No, já bych radši skrýval tak třetinu dostupných peněz... a ne jen 20%. Půl mega je dneska prd...
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    77WHITE: posleni placani moudra, omlouvam se :) Ale jestli si nekdy najmete architekta na navrh domu, dycky mu zatajte skutecny mnozstvi dostupnejch penez, resp. snizte to aspon o pul mice. Zaprvy cenovy odhady maj tendenci v porovnani s realitou litat i o 20% (zejmena na malejch, levnejch stavbach) a pocitejte s tim, ze jestli to chcete mit doma pekny, tak to ten pulmic navrch za nabytek bude jeste stat. Takze optimalne jestli mate moznost 5ti milionu, architektovi reknete o ctyrech. Jestli mate min, bude to slozitejsi ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam