• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: to jo.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Ten kov by se dal. Ale tim, ze tam nebyla mycka, to byl uber oser.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: no to jo, chtělo by to kovové police a nádobí fakt minimum, aby se muselo točit.
    Je to řešení pro kavárny, kancly a penziony, kde se to točí a je uklízečka.
    A jednou týdně mezi hosty všechno sundat do myčky, otřít police, vyndat z myčky
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TUILE:
    MAR_TINA: po roce bylo na policich videt, ze na nich pracuje teplo (a to k tomu byly urceny). Vsechno nadobi na policich bylo vlastne spinave (ale to je mozna tim, ze tam varili Indi svym indickym zpusobem) a ani ja, kdyz uz jsem tam mela jen kancl, jsem si nevzala sklenicku bez oplachnuti - otocena nahoru chytala prach, otocena dolu prach z police pohnutim nabirala. Za me uz ne, za me uz vsechno pozavirane, zvlast v kuchyni.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ETERNITY: Mne se to celkem paci, postel ve vyklenku mi nevadi a cenim obetiste v detskem pokoji, akorat krev se do toho dreva asi vsakne a pujde to blbe vycistit.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ETERNITY: mam je a uz nechci v kuchyni nic jineho :) ale mam minikuchyn, netusim, jak moc neprakticke je to ve velke
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: když přijedeš jako host, nic nehledáš, vše vidíš
    TUILE
    TUILE --- ---
    ETERNITY: kdyz to musis kazdy tri dny uklizet, tak fakt ocenis, ze neprehlidnes plesnivej chleba schovanej za talirema :)
    ti turiste sou nechutne vynalezavi.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TUILE: me to sralo prave v airbnb bydleni.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: knihovnostěna je skvělá. Sklopný stůl si poznamenávám. Ložnici sem našla, dětské pokoje ne, není titulek naopak? Chybí půdorysy a fotograf nečetl titulek :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    ETERNITY: v airbnb bydleni to ma vyznam.
    ve studentskym bydleni, kde se to strida po semestrech asi taky. jinde sou otevreny police jenom opruz.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: ale bod za schovanou televizi.
    A lidi, nedavejte si ty otevreny police do kuchyne. Je to uplne nahovno.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vida, co idnes vyplivl k zdejsi nedavne debate
    Rodiče se vzdali klasické ložnice, aby dětem dopřáli vlastní pokoje - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/bydleni/rekonstrukce/soutez-interier-roku-2020-architektka-marketa-bromova.A210531_112354_rekonstrukce_rez

Jestli je to peklo nebo ne, nevim, za me meh.... chtelo by to pudorysy a nechapu, na co se divam v tom detskem pokoji.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ETERNITY: Jako reakci sem musím tohle (objevilo se v Co vás pobavilo).

Nástrahy velkoměsta, byt 21.stol
    https://www.youtube.com/watch?v=r_wpnUYhyB4
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CORA_NEILLE: plottwist, myčka tam je od prvního dne, pod dřezem, jenom ještě nikdo nepřišel na to, jak jí otevřít!
    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    ETERNITY: stačí přidat myčku a mně by to stačilo...
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    GLUON: co oči, ale ze všech těch krámu by mě asi kleplo. A ta kuchyň! Předpokládám, že se živí takeway, protože nevěřím, že se v tomhle dá vařit. Ale barvičky za mě dobrý.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GLUON:

"Inspirací jí přitom byly, jako v mnoha podobných případech, posty na instagramu od dalších lidí"

to vysvetluje vse
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ETERNITY: jo tak na to jsou ty divny rohy ve spouste novostaveb... Uz to konecne chapu :)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ETERNITY: naopak, dramaticke stretnuti!:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam