• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    ETERNITY: proč?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    V zaberu je motorkar. Zda se, ze s V-stromem. To bych taky zakazala.
    GECKO
    GECKO --- ---
    JAKE_UP: Malebnost okolí nebo ty káry? Malebnost (resp nijak zvláštní malebnost) moc ne, ale zase to aspoň netrčí jak péro z gauče. Ty auta taky nijak zvlášť, jen to odporuje jistý stereotyp nahlížení na lidi, co co je kupujou ať už pravdivý nebo ne.

Jen aby bylo jasno, nehájím to, myslím si, že majitel i autor návrhu postrádají elementární vkus i soudnost.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GECKO: Jakou to hraje roli?
    GECKO
    GECKO --- ---
    HUGILA: njn... i když ta ves je taky malebná no... zezadu pod parkovacím přístřeškem dvě báwa...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    BERUSKA_CA: vizualizace pěkná, ale jak se uklízí pod tím? Tipuji, že za pár let tam bude slušný nános prachu...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    STARE_CASY: Dojít z ložnice do koupelny mi přijde jako slušná bojovka. Ale jinak mi to přijde dobrý.

PALEONTOLOG: Zajímalý by mě denní rituály tvé rodiny, pokud máš takový strach z ložnice vedle kuchyně. Vždyť to jsou dvě místnosti, ve kterých se pobyt navzájem vylučuje. Příčka u kuchyňské linky je "zesílená" právě tou kuchyňskou linkou. Záchod a koupelna už může být problém, zvlášť když je to jediný záchod a koupelna.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Aneb jak by to dopadlo, kdyby Nirvána bývala zadala design alba "Nevermind" Goyovi.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    a nevím, jestli tohle je lepší:
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    míň keců, víc obrázků!
    Nebo tu bude strašit tohle:

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    77WHITE: .... nevim. Ok. Cokoliv si prejes.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ETERNITY: Popisek "Jestli je to peklo nebo ne, nevim, za me meh.... chtelo by to pudorysy a nechapu, na co se divam v tom detskem pokoji." moc oslavne nevyznel, tak to sem asi blbej, sorry.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    77WHITE: Simte a co jsem psala, mas prectene? Nedala jsem to sem pro vysmech ale - znovu pro blby - pro srovnani, jak LZE (tleskam architektce) rozdelit byt tak, aby mely deti soukromi.
    Dobry... nebo furt ne...?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ETERNITY: kdyz se chces vysmivat jedny z nejlepsich architektek soucasnosti v Cechach, tak holt musis ukazat neco adekvatne dobryho, ne tuhle kuchyn se spokojenym posusnanim, ze stala jen 8 petek. Materialy pusobi alespon na fotce vyslovene laminove a korunu tomu davaj ty osklivy madla.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    77WHITE: Nepostovala jsem ho kvuli otevrenejm polickam v kuchyni, ale v reakci na "deti potrebuji svuj prostor". A samo ses bidne.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ETERNITY: pul milionu mozna tak v tom standardu ty kuchyne na obrazku, ktera je bidna a z detailu je to levny, aspon na tom realitackym zaberu.
    Ten byt je na vyssi urovni nez vetsina toho, v cem prumernej Cech bydli, a popravde me prekvapuje postovat ho zrovna tady kvuli otevrenejm polickam v kuchyni :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    DOBYTEK: bohuzel uz jsou lokalni, nejdal mam mozna tak Hradiste, Brnaky taky, ale ti uz jsou drazi. Cechy jdou zatim uplne mimo me.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ETERNITY: dobry, to me naplnuje optimismem, nemas tam schovanou jeste stavebni firmu? ;)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    DOBYTEK: Tuhle kuchyn delal za neco pres 80 vcetne spotrebicu. Ale uz je to teda par let https://img.sting-reality.cz/zakazka/full/121345_1.jpg Neumi pekne vizualizace, ale udela presne to, co chces. Dle jeho slov si to mnozi nechaji vycurane nekde nakreslit a pak mu to zadaji...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam