• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    DOBYTEK: vzhledem k tomu ze to je muj barak a moje obklady tak si muzu leda tak sam sobe za trest po veceri odeprit virzinko :-)

(neco jako bezudrzbova koupelna neexistuje. Ale malej tip: vetsina obkladu ktery si lidi lepej na zed je zbytecna. Ja je davam jen tam kde opravdu maj cenu, zbytek je normalni omitka. A s tema sparama to taky neni takova kovbojka, proste se ten obklad pucuje uplne stejne jako kdyby tam zadny spary nebyly.)
    KURE
    KURE --- ---
    DOBYTEK: bránit to nebudu, zcela určitě patří do pekla.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KURE: ty vzory ti nevadí?
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    BLOWUP: ale nepředpokládám, že by po tobě chtěli navrhnout co možná bezúdržbovou koupelnu, že? Já nevím, mně ty spáry fakt pijí krev, mozaiky mě nebaví, nadto tu dlažbu navrhli ve vzhledu tmavé betonové stěrky, což je asi v módě, ale mně už to přišlo úplně wtf. Mám na koupelnu nějaké specifické požadavky, tak ať nevymýšlí kraviny.
    KURE
    KURE --- ---
    DOBYTEK: opravdu? epileptický záchvat? protože ta strašlivě křiklavá hnědá se tříská s béžovou?
    no tak.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    DOBYTEK: Ja ted budu tak trochu potichu soupat nohama, lepim v celym baraku nejenom maloformatovou dlazbu na zdech, ale jeste rucne delanou, takze je vsechno krivy a trva asi petkrat tolik. A mozaiku klientum nenavrhuju pouze proto, ze je tak draha - jinak je to naprosto skvelej material :-)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    ALENNAI: Podle baráků za okny bych řekl, že je to panelák? V tomp případě je určitě sousedi za tu reprobednu na druhé fotce milují.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    BLOWUP: taky podle všeho žijí v jeskyni (nebo v kanceláři pod stolem) a nemají ponětí o provozu domácnosti. Teď mi po jednoznačném požadavku na snadnou údržbu navrhli do koupelny maloformátovou dlažbu, mozaiku všude po zdech, maloformátový obklad za kuchyňskou linku a nakonec (znovu po výslovném odmítnutí) i tři metry vysokou přepážku z čirého skla vedle klozetu. Netuším, kdo jim doma uklízí, ale chci ho taky.
    ALENNAI: to je na epileptický záchvat :)
    OPI
    OPI --- ---
    BLOWUP:
    JAKE_UP:
    :D :D dobrý noo ať žijí panelákové ložnice (nudle)..
    já do postele lezu ze strany kde mám nohy nebo "ještě lépe" spíše kde má nohy chlap, protože tam kde je mám já, je zas pelech od psa..
    kondomy mám v košíčku na poličce za hlavou spolu s lampičkou a pít chodím zásadně do kuchyně.
    A vzhledem k tomu, že po mě v noci občas proběhne kočka, tak to, že tam lezu špatnou stranou, mě v té ložnici trápí ze všeho nejmíň..
    pardon za OT ale nedalo mi to
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JAKE_UP: tak ten uloznej prostor je jeste ten nejmensi problem, ona jim ho tam tusim i navrhla.
    My kdysi spali v Amstru v jednom airbnb na dvouluzku kde jedna delsi strana byla volna, no, na tri noci v pohode, zvlast kdyz clovek tu postel pouzival spis na jiny veci to tak nevadilo. Domu bych takovou ponorku ale nechtel ani zadarmo. Cywe, nekde tu z toho mam fotku ;)
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    JAKE_UP: nebo knizku:)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BLOWUP: Podepisuju, to je prostě píčovina. Do postele jedině z boku. Ono i třeba taková blbost jako kam si dáš skleničku s vodou, brejle, telefon, pouta nebo dildo vyžaduje prostor vedle postele s nějakou odkládací polochou.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GREW: to si nemyslim, to vim. Trend mit deti stale pozdeji se urcite dostal uz i do ceska, takovych rodicu znam spoustu.

Ale hlavne, ta postel v ty dire je vopruz pro kazdej vek. Staci si predstavit ze jsi treba nemocnej, mas zlomenou nohu, kocovinu, whatever. Si to doma zkus, lezt z postele tou stranou kde mas nohy :)

Nekdo tu psal ze ta architektka je prej dobra, ale to je presne ten prvek kterej bych klientovi za prvy nikdy nenavrhl, a za druhy ho s tim vyhodil i kdybych mel prijit o zakazku.

Uprimne receno jsem si u toho bytu vzpomnel na nedavnou diskusi v nasi kancelari kde se resilo ze vzdelani interierovejch architektu cim dal vic produkuje spis dekoratery ktery nemaj poneti jak fungujou prostory, nerkuli jak se treba neco konstruuje. Ten pudorys je krystalicky zoufalstvi, halt hezounky nacancany.
    GREW
    GREW --- ---
    BLOWUP: A myslis, ze az tem rodicum bude "sat", ze budou mit v byte furt ty deti s vlastnima pokojema?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MIST: tyhle spaci niky (spravnej nazev by asi byl „alkovny“) fungujou pouze v jedinym pripade: a sice kdyz jde o postel pro jednu osobu a jedna delsi strana je volna. Pak to muze mit i neco do sebe, i kdyz bych to nechtel ani tehdy. Ale treba prave pro deti to muze bejt zajimavej detail, pokud jde skutecne o alkovnu a ne o postel stojici ve dva metry siroky mistnosti.
    MIST
    MIST --- ---
    BLOWUP: ja ten byt nevidela az ted. Teda doufam, ze jsem videla ten, o kterem je rec (prestavuju prave svoje vlastni peklicko, tak nemam cas linky moc prohlizet).

Pravda, lezt do te koje v nasem veku by slo ztezka a pak v noci nekolikrat vylezat si odskocit, to uz vubec ne:DDD

Ale tahle koje by pro mne nebyla ani v mladi, bez ohledu na to, kde je kuchyn. Nesnasim dychat do zdi a pri otoceni by mi zas vydychaval kyslik manzel. To bych nevydrzela.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MIST: a ted si predstav to „cet“ a „sat“ kdyz lezes do ty koje s tou posteli :) docela by me zajimalo jak si panstvo ted v tom prestavenym byte lebedi, skoda ze se k temhle clankum nedela nejakej follow up. Pritom je to udelany hezky, akorat to je halt nepouzitelny, no, takovej drobnej nevyznamnej detail. Taky by me zajimalo jak ta dispozice vypadala pred tim zasahem, mozna to byl docela peknej byt nez si z toho nechali udelat ten Minotauruv labyrint.
    TUILE
    TUILE --- ---
    me by na tom srala ta nedostupnost zachoda. predstava, ze mi je zle a s kazdym vyprazdnenim zalusku sprintuju kolem celyho bytu…
    ale kazdymu co jeho jest, kdyz to tak zakaznik chce.
    MIST
    MIST --- ---
    GREW: kdyz mi bylo "nact" tak jsem spala jak drevo a v kuchyni mohli kastroly pouzivat jak bici. Ono se hodne zmeni, kdyz clovek dosahne "cet' a "sat". A na druhou stranu nelze ocekavat, ze lidi v kuchyni budou chodit po spickach, kdyz nekdo vedle spi. Cim dal je loznice od kuchyne, tim lepe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam