• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PLOMBDENTIST: cena plusminus autobus odpovida. Kdyby se clovek mohl nastehovat ted. Nechapu, co sleduji tim najmem
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    ETERNITY: pozitivní je že je to jenom nátěr. Tak to za pár tisíc přetřes. Dlaždice v kuchyni a koupelně jsou naštěstí v poho.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ETERNITY: na odstinech barev se rozhodne nesetrilo 8)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kdyz si skoro prejete, aby to ti najemnici za dva roky vybydleli.
    (a teda rekonstrukci, kde se "na materialech nesetrilo" si predstavuju o dost jinak)
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/2+1/luhacovice-luhacovice-zahradni-ctvrt/3608898140#img=0&fullscreen=false
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    MEJLA77: jj, s tim domeckem pro panenky to vystihla
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    DOBYTEK: myslel jsem to celkově, ačkoliv se to tedy týká i toho tunelu :D
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    KAIAFOX: na jednu stranu peklo, na druhou stranu skvělé, trochu ulítlé a vlastně mi to přijde zábavné :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Cara Delevigne má doma prolejzačku/vagínu...

Inside Cara Delevingne's Fantastical L.A. Home | Open Door | Architectural Digest
    https://www.youtube.com/watch?v=vx09_4cEzlM&t=270s
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    Díky za rady, jste hodné. A já poučená. Naštěstí bez neštěstí, ještě jsem dostatečně rychlá.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ANNONKA: treba ten pekac priste nedas primo na vysouvaci mriz ale na plech, kterej do toho vysouvaciho dilu zpravidla zapadne a udela tak rantl, kterej ti znemozni ten pekac na sebe shodit…?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ANNONKA: asi v ni nemas vysouvaci vytah. Zkus se poptat, nekteri vyrobci to umoznujou vestavet i dodatecne.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    Pouhé vysunutí pekáče a sejmutí víka kvůli čemukoli (podlévání) je podle váhy pekáče s obsahem nebezpečné. Bohužel vlastní zkušenost, pekáč je hladký a mříž v troubě také. Ne neopařila jsem se, měla jsem štěstí. Ale už nikdy nebudu otvírat pekáč vysunutý, jenom pevně položený na vodorovné podložce ať už je to cokoliv (sporák, krájecí deska, vál....)
    Trouba ve výši stolu, možná o pár centimetrů výš, čili její umístění takzvaně ideální................................
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ETERNITY: Nevim, dál.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GRISS: Chcete bydlet v nejkrásnějším místě v centru Prahy?
    A pak taková kuča. A za 16M. Lol.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ono to bude asi o zvyku a preferencich kazdeho jednoho soudruha (ja treba nesnasim plastova prkynka). Zvykne se na kdeco, pokud mi ve vyndavani pekace neprekazi sadrovy ionsky sloup a nemam na lince kybl ramecku s levanduli, nepovazuju to za peklo.
    TABBY
    TABBY --- ---
    GREW: Vidim problem kracet po kuchyni 2-3 metry s horkym pekacem kamkoliv. Vis, co ti jsou schopne umistit behem chvilky na podlahu male deti, prip. domaci zvirata?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    87HIGHFLYER: jj, tyhle diskuse se opakujou v auditku o bydleni nekolikrat za rok :-) Ale casem to nejak slabne, nejspis obcas nekdo udela podobny zjisteni
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    TAPINA: Problem imho nebude v umisteni trouby, ale v notoricky poddimenzovanejch pracovnich plochach. Alespon soude podle zdejsiho auditka o bydleni :-)
    Ale je zabavna predstava, ze si nekdo pri vareni zabordeli celou nekolikametrovou pracovni plochu, ale ma furt volnou varnou desku :-) Nastesti si kazdej muze nechat udelat kuchyni tak, jak mu to vyhovuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam