• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    Je pěkně v Brdech, olbřímí pozemek a pak, když člověk spatří interiér, tak by utekl.

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Pojdme se na to slozit a jezdit tam na prazdniny:)
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ERRTU: Pisou tam, jakou maji skvelou studnu a pritom ji pouzivaji na splachovani, misto aby udelali vodni prikop.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ETERNITY: a takovej pěknej pozemek to je...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HENTAIRUSH: Jakkoli uz mi je dlouhou dobu znamo, ze neco co ja osobne povazuju za nemozne nemusi tak nutne videt vsichni, ted jsi na me udelal opravdu nefalsovanej dojem. Ale kdyz to vezmu logicky tak minimalne ta osoba co tu dispozici (nebudu psat "prostory" protoze neverim ze ten clovek by vyznam toho pojmu chapal) navrhovala ji musela taky povazovat za dobrou, plus ta ktera ten navrh zadavala a rozhodla se dokonce podle nej doopravdy stavet, takze to dava smysl.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    HENTAIRUSH: Tomuhle se v odborném terminologii říká "zprdele dispozice". Obytný místnosti jsou dobrý tak na to, abys doprostřed dal křeslo a koukal z něj na ty krásně zalomený zdi :D. Tyvole a zase je to rozsekaný na ajnclíky, žádnej prostor pro nádech..
    TUILE
    TUILE --- ---
    HENTAIRUSH: jako treba detskej pokoj nad pracovnou? :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    hele zabavni park "Peklo" v okoli... co vic si jeste prat? :D

ale jinak to teda vypada jako pozapomenutej pozustatek vystavby z prelomu stoleti :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KURE: za bezmesicnych noci bych se plizil kolem baraku temnou zahradou a demonicky se smal jako bela lugosi blahe pameti.
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    BLOWUP: Náhodou, mě ty dispozice přijdou naopak docela povedný, na to jaká je to divočina z venku :)
    KURE
    KURE --- ---
    ETERNITY: :D :D asi sem uchyl, ale mít volnejch 10M tak do toho jdu a ještě bych přidal chrliče na střechu a šibenici na zahradu :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: tak jako on i ten interier stoji za to, ty dispozice jsou epicky, i kdyz samozrejme drakulov s plastovejma oknama generuje vetsinu zdeseni.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    LUCIASHECK: to by bylo ovsem ponekud nefer rikat tomu novostavba:)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ETERNITY: Prestalo, proto to nedodelavaj a zbavujou se toho :-D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ja vim, ze to neni interier, ale kurec to to ty lidi jeste neprestalo bavit stavet? Doufala jsem, ze tahle moda odesla s devadesatkami.
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/vila/raspenava-raspenava-lucni/2155698780#img=0&fullscreen=false
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PLOMBDENTIST: Foglar bydlel v 18, tohle je 9, takže bydlel přes ulici, ale ne naproti, ale o blok vedle.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    MEANKITTY11: foglar bydlel v dome naproti
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    TERRYNKA: mám dojem, že v tom baráku bydlíval jaroslav foglar.
    MEI
    MEI --- ---
    TERRYNKA: Já jich viděla par i v Paříži, kamarád v jedné takové rozvrzane dřevěné kulne bydlel s rodinou. Mělo to svoje kouzlo, i když jsem se upřímně bála jít po schodech do patra :-)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KID_MCHUTT: jsem osmdesátkové vršovické dítě, takže mám o tajemstvích žižkovských, nuselských a vršovických dvorů celkem představu (v podobné přístavbě měli rodiče dílnu). Ovšem dělat z vnitroblokových přístaveb "rodinné domy s pozemkem 9m2" mi přijde takové... neotřelé :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam